Antisemitismen i Enhedslistens egen baghave

Socialister, som kan få øje på racisme bag hver en busk, har svært ved at se jødehadet i deres egen baghave, skriver den socialdemokratiske debattør, Niels Jespersen, i Berlingske.

Da Mette Frederiksen for nylig kritiserede antisemitismen på venstrefløjen, reagerede Enhedslistens chefideolog Pelle Dragsted med vrede: ”Der er ingen andre, der som venstrefløjen har bekæmpet nazisme og antisemitisme”, skrev han på sin Facebook-profil.

Men faktum er, at den danske venstrefløj har lig i lasten. I det ene af Enhedslistens stifterpartier, DKP, støttede man til det sidste de antisemitiske regimer i øst. En væsentlig andel af de jøder, der befinder sig i Danmark, er udrejst fra det socialistiske (og antisemitiske – red.) Polen. I det andet stifterparti, VS, plejede man omgang med terrorbevægelsen PFLP. Blekingegadebanden, der støttede PFLP med væbnet kamp, førte kartotek over danske jøder.

Enhedslisten støtter i dag Boycot Israel (BDS)-bevægelsen, men ikke boykot Kina, Marokko eller Cuba, der vel er langt værre overtrædere af menneskerettighederne.

Samtidig bruger Enhedslisten krystalnatten til at demonstrere mod alt muligt andet end antisemitisme, mens arrangørerne aktivt ignorerer det jødehad, der udgår fra islamistiske kredse. En trussel der er fuldstændig åbenlys for alle uden ideologiske skyklapper, og som også åbent erkendes af fornuftige muslimer.

Men det er nu engang sådan, at det er ved synagogen, at der er brug for bevæbnede vagter. Ikke ved moskeerne. Det er kosher-slagteren, som er nødt til at investere i skudsikre ruder. Ikke halal-slagteren.