Antisemitismen stikker sit hæslige ansigt frem – også i Danmark


I sektionen “24NYT Kommenterer” bringer vi kommentarer til nyheder og indlæg, som de etablerede medier har bragt, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på. 
 

I Berlingske Tidende den 9. april 2018 udbreder ansv. chefredaktør Tom Jensen sig om antisemitismen, som ”man kan se i både Ungarn, Storbritannien og andre steder”. Blandt ”andre steder” er også Danmark, men i dansk (og Tom Jensens) selvforståelse er Danmark hævet over den slags.

Tom Jensen ”glemmer” at fortælle, at det officielle Danmark beredvilligt støtter alle Israel-fjendtlige resolutioner, der kommer fra det antisemitiske FN, og at danske politikere og embedsmænd (som f. eks. Danmarks tidligere ambassadør i Israel, Jesper Vahr) angriber Israel ved enhver lejlighed.

Skulle Tom Jensen mangle stof til at skrive om antisemitismen i Danmark, er der hjælp at hente på 24NYT, som har taget emner op i flere klummer, f. eks. https://24nyt.dk/mentale-tilfaelde-paa-venstrefloejen/ og https://24nyt.dk/klumme-kaere-ambassadoer-lad-dig-ikke-narre/