Antisemitismen stikker sit hæslige ansigt frem – også i Danmark


For at styrke 24NYT’s debatunivers har vi lanceret en ny sektion ”24NYT kommenterer”. Her bringer vi korte kommentarer til nyheder og indlæg, som bringes af de etablerede medier, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på.  
 

I Berlingske Tidende den 9. april 2018 udbreder ansv. chefredaktør Tom Jensen sig om antisemitismen, som ”man kan se i både Ungarn, Storbritannien og andre steder”. Blandt ”andre steder” er også Danmark, men i dansk (og Tom Jensens) selvforståelse er Danmark hævet over den slags.

Tom Jensen ”glemmer” at fortælle, at det officielle Danmark beredvilligt støtter alle Israel-fjendtlige resolutioner, der kommer fra det antisemitiske FN, og at danske politikere og embedsmænd (som f. eks. Danmarks tidligere ambassadør i Israel, Jesper Vahr) angriber Israel ved enhver lejlighed.

Skulle Tom Jensen mangle stof til at skrive om antisemitismen i Danmark, er der hjælp at hente på 24NYT, som har taget emner op i flere klummer, f. eks. https://24nyt.dk/mentale-tilfaelde-paa-venstrefloejen/ og https://24nyt.dk/klumme-kaere-ambassadoer-lad-dig-ikke-narre/

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb