Arabisk mand antaster 14-årig pige – politiet beder offentligheden om hjælp

Sydøstjyllands Politi beder dig om hjælp til at identificere en mulig gerningsmand. Baggrunden er, at en 14 årig grønlandsk pige i går torsdag den 5. juli 2018 blev antastet ved Horsensvej i Vejle, netop da hun kom ud af tunnelen under Horsensvej fra Moldevej. Hun var på vej til taekwondotræning ved Horsensvej.

Pigen blev grebet og ført til en bil, som holdt ved busstoppestedet på Horsensvej. Bilen med gerningsmanden og pigen kørte herefter ad Horsensvej mod nord og vendte om ved lyskrydset ved Q8 og kørte tilbage mod Vejle by. Han drejede til højre mod Moldevej, Finlandsparken, men måtte holde for krydsende fodgængere ved fodgængerovergangen ved skolen. Her lykkedes det for den 14 årige pige at komme ud af bilen og løbe bort.

Bilen beskrives:

Personbil, mørk – muligvis sort, 4 døre, lidt større end en Skoda Citi go, men samme runding.

Manden beskrives:

Mand, arabisk af udseende, muligvis omkring 30 år, max 180 cm høj, normal af bygning, mørkt hår – kortklippet på siderne og lidt længere på issen, tykke øjenbryn, ingen skæg, iført hvid t-shirt og mørke brune bukser

Var du i området, hvor hændelsen fandt sted i går? Kender du bilen eller manden? Har du andre oplysninger, der måske kan hjælpe os med opklaringen? Venligst kontakt Sydøstjyllands Politi på 114 – vi siger tak for hjælpen på forhånd.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)