Bagmand idømt seks års fængsel i narkosag

En 23-årig mand fra Aarhus er blevet idømt seks års ubetinget fængsel for at have opbevaret og solgt adskillige kilo og hash.

I samme sag sidder seks andre personer varetægtsfængslet. I Retten i Aarhus i sidste uge erkendte den 23-årige, at han havde været den toneangivende i netværket, og han blev dømt for at have solgt eller forsøgt at sælge i alt 22,8 kilo hash og 2,8 kilo kokain.

Den 23-årige blev sammen med to andre mænd og en kvinde anholdt den 16. maj i en koordineret aktion, hvor flere adresser i Favrskov, Syddjurs og Aarhus Kommune blev ransaget. Ved den lejlighed fandt politiet blandt andet en del kokain på en adresse, som den 23-årige har tilknytning til.

Derudover fandt politiet også et narkoregnskab, der viste, at der allerede var blevet solgt en del kilo hash og kokain.

Første dom i sagen

Den 23-årige er den første, som får dom i sagen. Blandt de seks personer, der fortsat er varetægtsfængslet, er blandt andet den 23-åriges kæreste.

”Det er politiets vurdering, at den 23-årige har været bagmanden, og at de andre varetægtsfængslede i sagen har spillet mindre roller. På baggrund af hans rolle som den toneangivende figur og de store mængder af hård narkotika er jeg tilfreds med, at han nu har fået en længere ubetinget fængselsstraf, ” siger specialanklager Dorthe Lysgaard.

LÆS OGSÅ:  To mænd idømt fængselsstraf i hver sin narkosag

Den 23-årige erkendte alle forhold og modtog dommen.