Bandemedlemmer skyder efter civile betjente

Foto: Rigspolitiet.

Tre unge mænd med bandetilknytning vil blive fremstillet i Dommervagten i løbet af lørdag.

Klokken 1859 fredag aften blev der skudt flere gange mod en civil patruljevogn i Mjølnerparken på Nørrebro. Ingen personer kom noget til, men patruljevognen blev ramt fem gange.

Skud i forbindelse med eftersættelse
Optakten til skyderiet var, at den civile patruljevogne kortvarigt havde eftersat en scooter med to unge mænd. De standsede kortvarigt op og afgav skud mod den civile patruljevogn og forsvandt herefter fra området.

Tre anholdt
Kort efter skyderiet anholdt politiet tre unge mænd med bandetilknytning ved Strømdamsvej på Østerbro og blev sigtet for at have forbindelse til skyderiet. Disse tre unge mænd vil i løbet af i dag blive fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i Københavns Byret. Der er endnu ikke sat tidspunkt på retsmødet, hvor anklagemyndigheden vil begære lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning. Københavns Politi vil skrive på Twitter, når tidspunkt for grundlovsforhøret ligger klar.

Fortsat efterforskning
Siden i går aftes har politiet efterforsket sagen og blandt andet undersøgt om skyderiet kan grundes i en forveksling, da det ikke er fastlagt om gerningsmændene var klar over, at det var en politibil de skød imod. Der ventes først en afklaring af dette spørgsmål, når efterforskningen er tilendebragt.

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb