Barn dræbt i trafikulykke

13-årig dreng dræbt i trafikulykke

I går aftes, den 9. marts kl. 23.11, fik Nordjyllands Politi melding om et alvorligt færdselsuheld i Frederikshavn. I forbindelse med denne ulykke afgik en 13-årig dreng senere ved døden, mens en 15-årig dreng blev alvorligt kvæstet. De pårørende er underrettet.

Ulykken skete på Barfredsvej i Frederikshavn, hvor knallerten kom kørende i nordlig retning på cykelstien. Den 15-årige dreng førte knallerten, mens den 13-årige sad bagpå.

Det oplyser vagtchefen ved Nordjyllands Politi, politikommissær Karsten Højrup Kristensen.

”Af ukendte årsager mister føreren af knallerten herredømmet over sit køretøj og påkører derpå et træ i vejkanten,” siger Karsten Højrup Kristensen.

Ved kollisionen pådrog begge drenge sig alvorlige skader. Den 15-årige havde styrthjelm på, men det havde den 13-årige dreng ikke. Der blev straks sendt ambulance og politi til stedet, og de blev begge straks fragtet til Aalborg Universitetshospital.

Og i dag, 10. marts 2019 kl. 14.00, modtog politiet så melding om, at den 13-årige dreng er afgået ved døden som følge de skader, han pådrog sig i forbindelse med uheldet. Den 15-årige fører af knallerten er alvorligt kvæstet, men han er dog meldt uden for livsfare.

”Vi er stadig i gang med vores undersøgelser og efterforskning af denne tragiske ulykke, blandt andet har en bilinspektør undersøgt ulykkesstedet. Vi skal have belyst hele hændelsesforløbet, før vi kan udtale os yderligere om ulykken og dens årsager,” siger vagtchef Karsten Højrup Kristensen, der tilføjer, at der som helt almindelig procedure er udtaget blodprøve af den 15-årige dreng i forhold til at klarlægge, hvorvidt der har været for eksempel alkohol involveret.

LÆS OGSÅ:  Motorcyklist dræbt

Politiet har derfor på nuværende tidspunkt ingen yderligere kommentarer til ulykken.