Bekymring for passager på færgen

 Oddenvej, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Kl. 17.20 tirsdag fik politiet en henvendelse fra personalet på en af MolsLinjens færger, som næsten var inde i Odden færgehavn. En mandlig passager var dog tilbageholdt, fordi personalet frygtede, at han ville gøre skade på sig selv.
Politiet kørte til færgelejet, hvor politiet fik kontakt til en 46-årig mand fra Storbritannien, som under den sidste del af sejlturen ind mod havnen havde stillet sin baggage ved et gelænder. Herefter var han kravlet op herpå og lænet sig ud over gelænderet, hvilket havde fået færges personalet til at frygte, at manden ville gøre skade på sig selv.
Den 46-åriges egen forklaring var blot en interesse for færgens udseende, hvilket han ville undersøge på denne måde uden at tænke over, at adfærden ville skabe bekymring hos færgens personale og andre rejsende.
Politiet vurderede efter en samtale med den 46-årige, at han trods alt kunne tage vare på sig selv og hjalp ham videre på sin rejse rundt i Europa. Den 46-årige blev ikke sigtet for noget i anledning af sin lidt usædvanlige adfærd.