Berlingske promoverer Socialdemokratiets illusionsnummer

Stadig flere syriske asylansøgere bliver udvist fra Danmark, oplyser Berlingske i en overskrift.

”Hvor 39 syrere i maj enten havde inddraget deres opholdstilladelse – eller ikke havde fået den forlænget – drejede det sig i ultimo juli om 67 personer. Det står derfor krystalklart, at flere syrere udvises fra Danmark.

Da Danmark ikke samarbejder med Assad-regimet i Syrien, betyder et mistet opholdsgrundlag de facto, at man som afvist syrisk asylansøger skal indkvarteres på et udrejsecenter”.

24NYT: Berlingskes propagandistiske og vildledende overskrift er et klokkeklart eksempel på, at de statsstøttede medier fungerer som regeringsvenlige propagandamaskiner. Overskriften informerer ikke, men bekræfter læserne i, at regeringen fører en stram udlændingepolitik, og at man udviser syrere. Hvilket er en lodret løgn.

Ifølge en undersøgelse mener 60 pct. af danskerne, at de statsstøttede danske nyhedsmedier bevidst går efter at levere falske eller forkerte historier. Som historien om, at de syriske asylansøgere bliver udvist, mens de reelt bliver parkeret i udrejsecentre. Intet under, at de statsstøttede nyhedsmediers troværdighed er helt i bund.