Berlingskes klokkeklare tilståelsessag

Forud for NATO-topmødet i 2018 påtalte Donald Trump, at ikke alene betalte de europæiske alliancepartnere alt for lidt til NATO, men at de samtidig overlod til amerikanerne at sørge for Europas sikkerhed og gjorde sig dybt afhængige af russiske energileverancer, skriver chefredaktør Tom Jensen i Berlingske.

Tyskland er fuldstændig kontrolleret af Rusland, fordi de får 60 til 70 procent af deres energi fra Rusland og en ny rørledning. De betaler milliarder af dollar til Rusland, og så skal vi forsvare dem mod Rusland”, sagde Trump.

Kritikken vakte dengang opsigt som et eksempel på Trumps slet skjulte animositet mod de europæiske landes NATO-nasseri.

Nu, fem år og et krigsudbrud i Ukraine senere, står det tindrende klart, at den i Europa og Danmark så udskældte ekspræsident så fuldstændig klart.

Også Berlingske har været yderst kritisk over for Trump. Men i dette tilfælde havde han ret, skriver Tom Jensen. Først nu, efter 5 år, har han fattet, at Trump havde ret.

Over 80 pct. af de danske journalister ligger som bekendt politisk ude på venstrefløjen. Det gælder også Berlingskes journalister, der rapporterer om USA og Donald Trump, herunder især Mikkel Danielsen, Kristian Mouritzen og Birgitte Borup. Deres infantile Trump-fjendtlige propaganda gør Berlingske til en børneavis for dumskerne. Det kan du læse mere om her.

André Rossmann

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)

1 Comment

  1. Ja, men hvorfor skulle der gå så lang tid, før ti-øren faldt for lederskribenten på Berlingske? Vi andre har jo vidst det lige siden, Trump meldte det ud. Tænk sig, vi har politikere, der brandbeskatter deres borgere, men ikke sætter de nødvendige midler af til vores forsvar, ja faktisk har vi nasset på USA i årtier. Men det er fordi Berlingske hader alt, de kan forbinde med populisme, som paradoksalt nok ikke altid behøver at være negativt. Så hellere give fuld støtte til socialisten old Biden og den i Danmark fortsatte helt uacceptable islamisering af vores tidligere så fredelige land. Hvad det sidste angår, kunne vi lige så godt kalde tanten for Islam Tidende.

Kommentarerne er lukkede.