Biljagt – narkobilist rammer bil med ældre kvinder

Flygtede fra politiet og ramte ind i anden bil
En 26-årig mand blev i går formiddag anholdt i Ebeltoft efter en kort biljagt, der endte med, at han kørte ind i en anden bil. Episoden startede i går kl. 10.45, da en patrulje besluttede sig for at lave et rutinetjek af en bil på Elsegårde Skovvej. Synet af politibilen bag ham, fik den 26-årige til at trykke på speederen i et forsøg på at flygte fra patruljen, der eftersatte ham.

Den 26-årige kørte alt for stærkt, og da han kom til en venstrekurve, gik det galt. Han mistede kontrollen over bilen, der skred ud og endte delvist inde på en mark. Herfra forsøgte han igen at komme ud på vejen, hvorefter han ramte ind i siden på en bil, som to kvinder på 72 og 74 år befandt sig i.

Her lykkedes det patruljebilen at spærre vejen for den 26-årige, hvorefter de to betjente kunne anholde flugtbilisten. Det viste sig, at han ikke havde noget kørekort, og da han samtidigt så meget påvirket ud, blev han både sigtet for at køre uden førerret og for narkokørsel. Derudover blev han sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Hverken manden eller de to kvinder, han kørte ind i, kom umiddelbart til skade.