Billig forsikring – Sådan får du 3 gratis tilbud

Forsikring er for de fleste danskere et utroligt kedeligt emne. De fleste interesserer sig kun for deres forsikringer, når uheldet er ude – og så er det gerne for sent. Man kan både være underforsikret og overforsikret ligesom den forsikring, man har tegnet, kan vise sig ikke at dække netop den type skade, man har fået. Der er også overraskende mange mennesker i dette land, der slet ikke har tegnet nogen forsikring og det fortryder de uden tvivl, når tyve løber med alle familiens værdigenstande.

Der er visse forsikringer, der er lovpligtige som for eksempel ansvarsforsikring på bil og motorcykel. Næsten alle øvrige forsikringer er valgfrie – det drejer sig om fx ulykkesforsikring, bådforsikring, rejseforsikring, indboforsikring og kaskoforsikring, og det er netop denne type forsikringer, som mange danskere undlader at tegne. Som allerede nævnt kan det godt blive noget af en dyr besparelse, hvis man ikke har forsikringerne i orden og man bør derfor sørge for, at man både selv men ikke mindst familien er forsikrer mod de mest almindelig forekommende situationer, uheld og ulykker.

Tjek forsikringerne én gang om året

Hvad enten du har forsikringer eller ej, bør du én gang om året kontrollere, at din aktuelle situation stemmer overens med dine forsikringer. Måske har I fået familieforøgelse, måske har I fået en dyrere bil eller måske har I efterhånden mange værdifulde ting i boligen. Her er en oversigt over forskellige forsikringer, der måske er aktuelle i netop din situation:

 • Rejseforsikring
 • Fritidshusforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Diagnoseforsikring
 • Jagtforsikring
 • Sundhedsforsikring
 • Børneforsikring
 • Hundeforsikring
 • Diagnoseforsikring
 • Ulykkesforsikring
 • Indboforsikring
 • Arbejdsløshedsforsikring
 • Hundeforsikring
 • Sundhedsforsikring

Skal du bruge en ny forsikring eller vil du gerne undersøge markedet for at finde ud af, om du kan få en billigere forsikring end den du har i dag, så er en mulighed at ringe rundt til en række forsikringsselskaber og få tilbud og priser fra hvert enkelt selskab. Det vil tage lang tid og du kan ende med, slet ikke at finde en billigere forsikring, end den du allerede har.

Få 3 tilbud på forsikring – gratis og uforpligtende

For at undgå at spilde en masse til på at kontakte en lang række forsikringsselskaber, så er det langt hurtigere blot at bestille 3 forsikringstilbud på en online tilbudsportal. På fx 3forsikringstilbud.dk kan du udfylde en nem formular og sende ind – det tager max. 5 minutter. I løbet af 2-3 dage vil 3 danske forsikringsselskaber kontakte dig med tilbud og priser på den eller de forsikringer, du har brug. Dette er langt den nemmeste måde at finde gode forsikringstilbud på og så er det endda også 100 % gratis og fuldstændig uforpligtende at modtage forsikringstilbud på denne måde. Endnu en fordel er, at du kan spare 20-35% på forsikringen fra den billigste til den dyreste.

Som en sidebemærkning kan nævnes, at muligheden for at få 3 tilbud også findes i en lang række brancher som for ex. Gartner, Træfældning, Topkapning, Stubfræsning og Rodfræsning.

Forsikringsmarkedet

Det er naturligvis ikke muligt at gennemgå forsikringsmarkedet i detaljer. Produkterne har løbende ændret sig efter de foreliggende forsikringsbehov. Mere principielle ændringer har eksempelvis været den øgede anvendelse af kombinerede forsikringer, hvor risici fra forskellige forsikringsbrancher er blevet samlet i et enkelt produkt. Allerede den kombinerede grundejerforsikring fra 1916 samlede sådanne dækninger, idet den fra starten omfattede grundejeransvar-, vand- og stormskade og huslejetab samt i en periode også glasforsikring.

En tilsvarende produktsammensætning er omtalt tidligere for så vidt angår familieforsikringen, og lignende er indført for eksempel for butiks-, erhvervs- og sommerhusforsikringer. Herved har man tilstræbt at gøre det nemmere for borgere og virksomheder på en gang at få dækket de gængse risici. Forsikringernes dækning er herefter ved flere lejligheder blevet udvidet, som for eksempel ved retshjælpsdækningen fra 1970. På brandforsikringsområdet startede det gensidige bygningsbrandforsikringsselskab Østifterne i 1963 med at indføre fuld- og nyværdi-forsikringspolicer i stedet for erstatning til anskaffelsesværdi.