Bizar sag! To yngre kvinder voldtaget – nu er der nyt i sagen

34-årig mand dømt for vold og voldtægt

En 34-årig mand blev torsdag ved Retten i Aarhus idømt to år og ni måneders fængsel for at have voldtaget en 25-årig kvinde og for i to tilfælde at have begået vold mod en 31-årig kvinde. Begge kvinder var han på gerningstidspunktet kærester med.

Den 25-årige kvinde henvendte sig den 9. december sidste år på politistationen i Randers for at anmelde, at hun var blevet voldtaget af den 34-årige på hans bopæl syd for Aarhus. Den 34-årige var om natten kommet hjem fra en julefrokost, hvor han og kvinden havde samleje.

Den 34-årige ville pludselig have analt samleje, hvilket kvinden sagde nej til. Det førte til, at den 34-årige holdt kvinden fast og gennemførte samlejet imod hendes vilje, selvom hun strittede imod og flere gange sagde stop.

LÆS OGSÅ:  21-årig kvinde voldtaget i pirat-taxa – nu er der nyt fra politiet

Samme dag, som den 25-årige anmeldte voldtægten, blev den 34-årige mand anholdt og efterfølgende varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør.

Tog kvælertag på kæreste

Torsdag faldt der dom i sagen, hvor den 34-årige også stod tiltalt for ved to tilfælde i 2018 og 2019 at have begået vold mod sin daværende kæreste, en 31-årig kvinde. I det ene tilfælde tog han under et skænderi kvælertag på den 31-årige og pressede hende op mod en væg, hvorefter han væltede hende ned på gulvet og holdt hende fast, mens han sad overskrævs på hende og tog fat om hendes hals.

I det andet tilfælde tog den 34-årige hårdt fat i kvindens hånd og klemte hendes fingre sammen, hvorefter han tog hårdt fat i hendes lår og skubbede hende, hvilket hun fik blå mærker af. Kvinden anmeldte ham til politiet, der efterfølgende sigtede ham for vold.

LÆS OGSÅ:  19-årig kvinde voldtaget af sin egen ven – nu er der faldet dom

I Retten blev den 34-årige både dømt for vold og voldtægt, og anklager Jacob Gents er tilfreds med udfaldet.

”Begge kvinder har været udsat for overgreb fra den 34-årige, og der ingen tvivl om, at hele det her forløb har været en enorm belastning for dem. Jeg er tilfreds med, at den 34-årige nu er dømt i sagen og har fået en længere ubetinget fængselsstraf, siger anklageren.

Den 34-årige nægtede alle forhold og ankede dommen på stedet med påstand om frifindelse.

Kommentarer