BREAKING! Dansk partileder under PET-beskyttelse: “Overgivelse er ikke en mulighed”

Rasmus Paludan, advokat og partileder for det patriotiske, højrenationale og islamkritiske parti Stram Kurs, har i otte dage været under PET-beskyttelse uden for sit hjem. Det fortæller kilder til 24NYT.

24NYT har i dag  interviewet Rasmus Paludan om situationen.

Hvad er der sket?

Paludan:
Jeg har i otte dage fra 11. februar 2019 til 19. februar 2019 været på ferie, fordi der var en trussel mod mig.

Hvad gik truslen ud på?

Paludan:
Det ved jeg ikke.

Har du nogen formodning om, hvem der kunne finde på at begå attentat mod dig af politiske årsager?

Paludan:
Ja, naturligvis har jeg det. Jeg er den mest islamkritiske og patriotiske danske politiker, og så er det jo ikke mærkeligt, at forskellige personer fra “Fredens Religion” gerne vil bruge de klassiske muslimske midler vold og manddrab imod mig. Reelt ville det dog være terrorisme, da formålet ikke kun ville være at skade mig, men også og desto mere at skræmme befolkningen i alvorlig grad og ødelægge Danmarks grundlæggende politiske, forfatningsmæssige, og samfundsmæssige strukturer og dermed afskrække andre fra at tilslutte sig min politiske kurs.

Får denne alvorlige trussel mod din person dig til at genoverveje din politiske karriere?

Paludan:
Jeg har set, hvad den nuværende politiske udvikling bringer: mere islam, mindre demokrati, mindre ytringsfrihed, mindre danskhed, mere vold, mere mord, mere terror. Derfor er det bindende nødvendigt, at jeg og andre i Stram Kurs fortsætter vores politiske arbejde. Jeg anser ikke, at overgivelse på nogen som helst måde er en mulighed. Jeg styrkes i troen af, at der hver eneste dag er danske drenge og unge mænd som kontakter mig og takker mig for min kamp for Danmark og danskerne.