Nyt om Prins Joachim

Hans Kongelige Højhed Prins Joachim blev natten til lørdag den 25. juli opereret for en blodprop i hjernen på Universitetshospitalet i Toulouse, Frankrig.

Efter de seneste dages indlæggelse og behandling på intensivafdelingen er det nu lægernes vurdering, at Prins Joachim ikke får fysiske følger eller andre men som følge af blodproppen.

Blodproppen i hjernen skyldtes en pludselig dissektion af en arterie, og hospitalets lægefaglige team vurderer, at risikoen for tilbagefald er meget lille, når arterien først er helet. Prins Joachim forventes snarest at blive flyttet fra intensivafdelingen, men vil fortsat være indlagt i den kommende tid.

Det er stadig den kongelige families håb, at medierne vil efterleve ønsket om ro og respekt for privatlivet. Prins Joachim og Prinsesse Marie vil gerne takke for støtten og de mange varme hilsner, som de har modtaget de seneste dage. Dette betyder meget.

Også Hendes Majestæt Dronningen takker varmt for al den sympati, som er blevet vist den kongelige familie. Det meddeler Kongehuset.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)