Ung mand dræbt af skud

20 årig mand dræbt af skud i Rungsted

En 20-årig mand fra Nivå er lørdag aften død efter et skyderi i Rungsted. Den 01-åriges familie er underrettet.

Skyderiet skete ved en rasteplads Rungsted Strandvej 232 klokken 18.03, hvor fem personer blev ramt af skud. De øvrige fire, alle mænd i alderen 20 – 27 år er ifølge de seneste oplysninger ikke i livstruende tilstand.

Nordsjællands Politi har siden anmeldelsen kom været massivt til stede i området for at sikre spor og lede efter den eller de personer, som står bag skyderiet. Eftersøgningen foregår flere steder, og der anvendes blandt andet hunde og helikopter i eftersøgningen.

– Det er ganske uacceptabelt, at der en lørdag aften på et sted og et tidspunkt, hvor der er mange mennesker ude for at nyde weekenden, sker sådan en hændelse, siger politiinspektør Lau Thygesen.

Han tilføjer, at Nordsjællands Politi vil være synligt til stede flere steder i politikredsen.

Den foreløbige efterforskning peger i retning af, at der er tale om en konfrontation mellem to lokale bandegrupperinger. Nordsjællands Politi er fortsat i gang med at efterforske sagen, herunder også det nærmere motiv for skyderiet.

Nordsjællands Politi beder vidner til episoden eller andre, som har oplysninger, der kan hjælpe med efterforskningen om at henvende sig på telefon 114.