BREAKING: Ung mand tæsket ihjel

En 31-årig mand er død efter et voldeligt overfald torsdag aften i Gundsømagle ved Roskilde.

Midt- og Vestsjællands Politi fik i går kl. 22.46 en anmeldelse om et voldeligt overfald på en 31-årig dansk mand på en adresse i Stoustræde i Gundsømagle, Roskilde.

Politi og ambulance var hurtigt fremme på stedet, men mandens liv stod ikke til at redde. De pårørende er underrettet.

Efterforskningen er i fuld gang for at klarlægge motivet til overfaldet. Gerningsstedet undersøges nu af kriminalteknikere og området omkring bliver afsøgt af hundepatruljer.

”Der er tale om en groft overfald, der ender på den værst tænkelige måde. Der pågår i øjeblikket en massiv efterforskning af sagen – ligesom vi forsat er i gang med at undersøge gerningsstedet og lave forhøringer i området. Vi er interesserede i at tale med vidner, der må have set eller hørt noget i området omkring Stoustræde i tidsrummet omkring 22.46 i går aftes. Vi hører også meget gerne fra andre, der må have konkret viden om, hvad der er foregået, eller hvad der ligger bag overfaldet,” udtaler vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen, og fortsætter:

”Vi håber på offentlighedens forståelse for, at vi har brug for arbejdsro til at efterforske denne meget alvorlige sag.”

Der er endnu ikke foretaget anholdelser i sagen.

Politiet har ikke yderligere oplysninger til sagen på nuværende tidspunkt af hensyn til efterforskningen.

LÆS OGSÅ:  Fik tæsk af tre somaliere, mens han ventede på bussen

Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.