Brioche Double Cheese og Brioche Black Angus – kendte restauranter har fået hård konkurrence

Hvis lyden af ord som Brioche Double Cheese eller Brioche Black Angus får tænderne til at løbe i vand, så hører du sikkert allerede til de tusindvis af danskere, som nyder at besøge Sunset Boulevard.

Alt fra smelteost til tomater i den frisklavede burger består af gode råvarer. Derfor går gæsterne aldrig skuffede hjem, når de har nydt en n 170g. herefordbøf fra fritgående kvæg eller andet lækkert fra menukortet.

Restauranten tilbyder i øvrigt muligheden for at springe køen over med take away. Det foregår ved, at gæsterne nemt kan bestille maden på forhånd online på https://www.sunset-boulevard.dk/.

Det altafgørende er således kvalitet, gode råvarer og en perfekte balance mellem friskhed og effektivitet. Når Sunset Boulevard aldrig går på kompromis, betyder det, at gæsterne altid kan nyde et måltid, som ikke blot smager af mere, men som også føles bedre.

Bæredygtighed i fokus

Sunset Boulevard tænker dog også langsigtet i mere end, hvad angår mad. “Mindre plastik, mindre affald, færre unødvendige tilsætningsstoffer, mindre af det, som ikke er nødvendigt”, nævner restauranten som nogle af de elementer, der konstant arbejdes på at begrænse. Formålet;  en mere bæredygtig verden. Derfor kan gæsterne med god samvittighed føle sig forsikret om, at der tages bedst muligt hensyn til de miljø- og klimaaspekter, som mange med rette har fokus på, når det gælder den hjemlige madlavning.

De yngste skal også forkæles

Familiens yngste har selvfølgelig også krav på skønne oplevelser, når de er med, og derfor bydes de velkommen med et smil! Der er flere populære børnemenuer,, hvori børneburger, pommes frites og sodavand indgår. Og ikke nok med det; en spændende gave venter også de små, og derfor venter der mange timers sjov for hele familien derhjemme. Selv anbefaler restauranten bl.a.Snackburger som et børnesikkert hit.