Buschauffør overfaldet

Stationscentret, Roskilde

Kl. 19.29 fredag anmeldte en 69-årig mandlige buschauffør, at han var blevet overfaldet af en mand, der havde slået ham to-tre gange i brystet. Han havde tidligere på dagen nægtet en mandlig passager adgang til bussen ved Lejre station, fordi manden havde været tydeligt påvirket af alkohol og i øvrigt spildt øl inde i bussen.

Det var manden blevet meget sur over, men forlod dog bussen. Da buschaufføren ankom til busholdepladsen ved Stationscentret, var den samme mand nu pludselig på stedet. Han var sammen med en anden, meget ophidset mand, der overfaldt buschaufføren med slagene i brystet, inden de to fremmede mænd sammen forlod stedet. Den aggressive mand blev dog fundet i nærheden og viste sig at være en spirituspåvirket, 28-årig mand fra Roskilde. Han blev anholdt og sigtet for vold mod buschaufføren, inden han blev lagt til afrusning i detentionen.

Den anden mand, der blev bortvist i Lejre, var en 30-årig mand fra Roskilde, som også blev anholdt på grund af beruselse og lagt i detentionen. Begge blev løsladt næste morgen, og den 28-årige kan nu se frem til at høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.