Butikstyv med hang til sukker

Mandag kl. 21.41 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra Netto på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, hvor en butiksdetektiv havde tilbageholdt en mandlig butikstyv. Butiksdetektiven var blevet opmærksom på manden, der i butikkens indgangsparti havde stået og fumlet med nogle poser. Manden havde lagt nogle ting i poserne, som han derefter havde efterladt i en indkøbskurv tæt ved indgangen, hvorefter han var gået ind i butikken og købt nogle varer.

Lige inden han gik ud af butikken igen, tog han den pose med, som han havde efterladt ved indgangen, og efterlod i stedet posen med de varer, som han netop havde købt. Butiksdetektiven fulgte efter manden hen til hans bil og fik ham tilbageholdt. Posen han havde i hånden var fyldt med chokolade, og i bilen lå der endnu en Netto-pose, der var fyldt med slik.

Da politiet ankom til stedet, kiggede betjentene butikkens videoovervågning igennem. Her kunne de se, at den 51-årige mand havde gået rundt i butikken og fyldt Netto-posen, med hvad der viste sig at være 65 plader chokolade.

Den 51-årige mand blev sigtet for butikstyveri, og erkendte at have stjålet chokoladen. Han erkendte også, at alt det slik, som butiksdetektiven havde fundet i bilen, var stjålet, men dog fra en anden Netto. Han fik herefter besked på, at han ikke længere var velkommen i Netto.