Dagligvarer på 10 minutter: On-demand leverings-startup lanceres i København

Med et enkelt klik kan brugere få 1500 produkter leveret til døren på 10 minutter

  • Gorillas lancerer sin 10-minutters, on-demand levering af dagligvarer i København
  • I Indre By, Østerbro, Amager Øst samt dele af Vesterbro, Nørrebro og Frederiksberg vil varerne blive leveret inden for 10 minutter
  • Brugere af appen kan vælge mellem 1500 dagligvarer fra velkendte mærker
  • Gorillas fokuserer på lokale partnere med produkter i høj kvalitet: produkter fra Bagerdygtigt, GAMMA Brewery og Slagter Lund vil være at finde på Gorillas’ virtuelle hylder sammen med velkendte dagligvarer til supermarkedspriser

København, juli 2021 – On-demand leverings-startup Gorillas er netop lanceret i København med levering af dagligvarer på blot ti minutter til brugere i Indre By, Amager Øst, Østerbro samt dele af Vesterbro, Nørrebro og Frederiksberg. Flere bydele forventes tilføjet mod slutningen af året.

Det tyske startup, der har hovedkontor i Berlin, er allerede aktivt i mere end 40 byer i otte lande og har kun brug for ti minutter til at levere indholdet af brugernes online indkøbskurv til deres lokation, uanset om det er derhjemme, på kontoret eller hos en ven. Brugere i København vil have adgang til mere end 1500 dagligvarer til supermarkedspriser for kun 29 kr. i leveringsomkostninger.

“Mens traditionelle supermarkeder først er begyndt at integrere digitale løsninger for nyligt, så lever vi i Gorillas op til vores motto: “Hurtigere end dig”. Vi vil gøre indkøbsoplevelsen mere fleksibel og spare kunderne for tid ved at levere varerne hurtigere end de selv kan handle ind. Vi kalder konceptet “Need-Order-Get”, og vi tror på, at det hurtigt vil blive en stor succes, når københavnerne skal handle dagligvarer og mad”, forudser Gorillas’ nordiske handelschef Ann-Sophie Adamsen.

LÆS OGSÅ:  Tredobling af onlinekøbere af dagligvarer på ti år

“Samtidig går vi efter at være en lokal aktør ved at ansætte lokale udbringere på danske kontrakter, tilbyde lokale produkter og gøre livet lettere for folk i nabolaget. Dette har fungeret i andre byer, og vi glæder os til også at få det til at fungere i København. Derfor samarbejder vi med en lang række lokale leverandører som Bagerdygtigt, GAMMA Brewing og Slagter Lund for at tilbyde en ny indkomstkilde til lokale virksomheder og samtidig give forbrugerne mulighed for at købe lokale produkter uden bøvl”.

Gorillas er på blot 12 måneder udvidet til mere end 40 byer som Paris, Amsterdam, London, Berling og München, og har allerede opbygget mere end 100 “micro-fulfillment centers”, som er lokale lagre i nabolagene hvorfra varerne udbringes.

“På ét år er vi gået fra at bygge lagerhylder i min stue til at have leveret mere end 2,5 millioner Gorillas-ordrer. Det vil være en underdrivelse at sige, at det har været ekstraordinære 12 måneder. Intet af dette ville have kunnet lykkes uden vores ansatte, kunder, partnere, leverandører og investorer. Det er en fryd at arbejde sammen med disse stærke interessenter, at opnå solide resultater og at bygge fremtidssikrede processer, og jeg glæder mig til at fortsætte samme rejse i Danmark”, siger Kağan Sümer, Gorillas’ grundlægger og direktør.

Gorillas er på ét år gået fra 0 til 10.000 ansatte, som alle er ansat direkte hos Gorillas. Alle udbringere i Danmark vil blive ansat på kontrakter på danske vilkår i overensstemmelse med danske standarder. Gorillas i Danmark ledes af den nordiske handelschef Ann-Sophie Adamsen, der kommer fra en stilling hos LEO Pharma.

LÆS OGSÅ:  Coop.dk åbner for levering til særligt udsatte

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)