Danmark er låst fast på katastrofekurs

Et indvandrerkritisk medie som 24NYT bør anerkende de politiske resultater, som DF hidtil har opnået”, skriver Martin Henriksen (DF) i sin klumme. ”Det skuffer mig at læse i 24NYT, at det lave asyltal er blår i øjnene på danskerne. Et indvandrekritisk medie burde anerkende de opnåede resultater”.

Det er korrekt, at DF har været med til at sikre den strammeste udlændingepolitik i nyere tid, herunder ændre fokus fra integration til hjemsendelse, og det anerkender vi. Men når dette er sagt, betragter vi de mange stramninger på udlændingeområdet som en dråbe i havet i forhold til, hvad der er behov for.

Mens Martin Henriksen fokuserer på de gennemførte stramninger, ser 24NYT udviklingen i Danmark i det lange perspektiv. Og gør man det, ser den ikke køn ud.

Taler vi om paradigmeskiftet, er hverken DF eller regeringen i stand til at svare på, hvor mange flere der bliver hjemsendt, eller hvor mange opholdstilladelser der bliver inddraget eller nægtet forlænget. Både DF og VLAK påstår, at paradigmeskiftet vil have en ”mærkbar effekt”. I erhvervslivet ville man betegne det som salgsgas.

Martin Henriksen peger på, at antallet af familiesammenførte er faldet fra 11.600 i 2015 ti 4.600 i 2018. Vi skal endnu en gang minde om, at efter 30-40 år bliver de 4.600 familiesammenførte erfaringsmæssigt til 30.000-40.000 muslimske indvandrere og efterkommere. De fleste på livsvarig offentlig forsørgelse.

Set i det lange perspektiv er den generelle trend, at antallet af muslimske indvandrere i Danmark er støt stigende. Tallet er steget fra ca. 60.000 i 1970’erne til knap 500.000 i dag og forventes ifølge Danmarks Statistik at vokse til ca. 870.000 i 2060. Dette på trods af de stramninger, som Martin Henriksen henviser til.

Danmark har på kort tid undergået drastiske forandringer. Indvandringen udløser spændinger og konflikter om, hvordan det muslimske mindretal skal håndteres. Islam har sneget sig ind i alle afkroge af det danske samfund. Hver dag aftvinger det muslimske mindretal små indrømmelser. Grænserne flyttes stille og roligt. Der bliver gjort mere og mere plads til muslimske normer, krav og ønsker. Danskerne tilpasser sig for at imødekomme muslimsk levevis.

Muslimsk indvandring suger samtidig energi ud af den danske befolkning. På kort tid er det lykkedes for det muslimske mindretal i Danmark at stjæle samfundets dagsorden. Det mentale fokus herhjemme er rettet mod islam, asyltal, integration, muslimsk terror, radikalisering og lignende emner uden relevans for Danmarks fremtidsudvikling.

Det er en udvikling, som fortsætter, og som stramningerne på udlændingeområdet ikke har stoppet. Langtidseffekten af denne udvikling vil først blive kendt om 30-40 år, men en ting er der ingen tvivl om: Vores børn kommer til at leve i et helt andet Danmark end ”det Danmark vi kender”.

Set i det lange perspektiv er det danske samfund låst fast på en kurs, som på sigt vil resultere i betydelige forskydninger i befolkningens sammensætning med vidtgående konsekvenser for vores økonomi, kultur, samhørighed og sammenhængskraft.

I stedet for at gribe fat om nældens rod, gennemfører politikerne små stramninger af symbolsk karakter. Set i det lange perspektiv er disse stramninger blot små snubletråde. De sinker den uheldige udvikling en smule, men stopper den ikke.

Det er tydeligt for alle, at potentialet for yderligere stramninger er udtømt. Folketingets partier vil hverken udfordre indgåede internationale konventioner, EU eller Merkel. Hverken før eller efter folketingsvalget.

For et stigende antal danskere er de politiske resultater, som DF har leveret, derfor ikke længere nok. Det har Berlingske for nylig sammenfattet således: ”Hidtil har indvandringskritiske vælgere stemt på Dansk Folkeparti. Men deres vrede over de negative konsekvenser af indvandringen er blevet så stor, at de kræver drastiske løsninger”.

André Rossmann

OBS: Læs og del gerne nyheden fra din Facebook-profil, fordi Danmarks Radio har fået Facebook til at lukke 24NYT’s profil.

Kommentarer