Klumme: Danmark er Europas kanariefugl


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Af Lars Hedegaard – Cand. mag. med hovedfag i historie. Hedegaard er desuden journalist, og har bl.a. været chefredaktør på Information og skribent på Berlingske Tidende. Lars Hedegaard var medstifter af Trykkefrihedsselskabet.

……..

Den norske islam- og indvandringskritiker, Hege Storhaugs bestseller, ”Islam: Den ellevte landeplage”, foreligger nu på dansk. I Norge har bogen solgt 50.000 eksemplarer, og man må ønske sig, at den bliver udbredt også i Danmark

Dette skal ikke forestille at være en anmeldelse. Lad mig derfor gøre det kort: Bogen er så rig på fakta og analyse, at den fortjener at blive læst af enhver, der er interesseret i Europas skæbne. Ikke fordi den vil glæde ret mange, men fordi den nådesløst sætter projektør på den elendighed, som politikerne har skabt med deres letsindige indvandringspolitik og fedteri for islam.

Hvis der ikke er sket noget radikalt anderledes om senest fem år, vil Europa blive opløst indefra af ”tabte territorier”, hvor imamerne hersker, og hvor mentaliteten ligner den, der var udbredt på profetens (hermed menes Muhameds) tid, og hvor man ikke behøver at kunne tale dansk, norsk eller noget andet sprog end arabisk.

Jeg tror, at løbet er kørt i lande som Tyskland, Frankrig, Sverige og Storbritannien. Storhaug giver os i hvert fald ingen grunde til optimisme. Med Danmark er det muligvis en anden sag. På allerførste side bringer forfatteren i hvert fald dette: ”Danmark og Europas jøder er kanariefuglene i vores miner. Hvis de en dag holder op med at synge, så er alt tabt.”

Men hvordan skulle Danmark kunne modstå islamisk underminering, når landet er nærmeste nabo til en multikulturel og kulturrelativistisk tysk stormagt?

Sagen er ikke så simpel: Tyskland er nemlig en stormagt, der godt nok kan projicere styrke udadtil, samtidig med at hele Tysklands demografiske og kulturelle fundament smuldrer. Der skal nok være visse egne syd for grænsen, som vil forblive tyske. Men det kræver, at der vil være tilstrækkeligt med tyskere til at forsvare dem. Og det er langt fra sikkert, som samfundsforskeren Gunnar Heinsohn fra Bremens universitet har påpeget.

I Frankrig står det om muligt endnu værre til. Rundt om store byer som Paris og Marseille ligger kæder af forstæder, som i realiteten allerede er muhamedanske emirater, hvor staten knap nok forsøger at håndhæve fransk lov, og hvor shariaen derfor gælder. Det har blandt andet den konsekvens, at kvinder er både retsløse og fredløse. De kan frit mishandles og (masse)voldtages, for hvor skal de gå hen i en kultur, hvor mænd har hals- og håndsret over dem, og hvor bestialske kvindemord forekommer.

Også Sverige har overskredet sidste udløbsdato. Vores nordiske naboland står ikke til at redde. Da det endnu var muligt, havde den samlede herskende klasse travlt med at forfølge enhver, der udtrykte skepsis over landets islamisering. I dag er katastrofen så åbenlys, at man skal være ansat i DR for ikke at kunne få øje på den.

Men hvad er det så, der er så specielt ved Danmark, at Hege Storhaug kalder os Europas kanariefugl? Det er ikke fordi hun mener, at vi har pip, men fordi vi ligner de kanariefugle, som de gamle minearbejdere tog med i dybet, og hvis pludselige død varslede, at minen var ved at blive fyldt af giftige dampe.

Trods mange trusler mod ytringsfriheden, er den stort set forblevet intakt i Danmark. I hele perioden siden den selvmorderiske udlændingelov af 1983 har danske stemmer advaret mod konsekvenserne af politikernes og mediernes letsind og faktaresistens.

Storhaug forestiller sig, som jeg forstår det, at Danmark bliver det sidste land, der bøjer sig for det muhamedanske rædselsregime. Den dag, vi bukker under, vil flere lande omkring os for længst være gået i opløsning.

Men hvorfor skulle vi tillade vores årtusindgamle land at gå samme vej som Sverige, Frankrig og Tyskland. Vi kan faktisk stadig gøre noget, hvis vi udskifter vore politiske ledere med nogle bedre.

Jeg håber, at Hege Storhaug vil være tilfreds med, at jeg på tirsdag den 21. stemmer på Nye Borgerlige og opfordrer alle til at gøre det samme. 

      

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb