Danmark har fået et nyt slapperparti

Inger Støjberg vil ikke stille ultimative krav på udlændingeområdet, fordi hun ønsker at være minister igen i en kommende blå regering, siger hun i et interview med Berlingske i dag.

”Inger Støjberg stiller en række krav til en blå regering, men de er ikke ultimative. Støjberg er blå, går ikke andre steder hen eller truer med det. Men kravene er vigtige, siger hun. De handler om forbud mod tørklæder i skolen, fortsat grænsekontrol, ingen nye EU-afstemninger om forbehold, lavere ydelser til indvandrere og en genoplivning af den ø til udviste asylansøgere, som den nuværende regering skrottede efter sidste valg.

Alt skal dog ifølge Inger Støjberg være inden for Grundloven og de internationale konventioner, som Danmark har forpligtet sig til. Sådan taler en leder af et kommende regeringsparti”.

24NYT: Danskerne, som har håbet på, at Danmarksdemokraterne i lighed med NB og DF vil kræve et radikalt opgør med den førte udlændingepolitik, står over for en skuffelse. For Støjberg er deltagelsen i en kommende blå regering nemlig så afgørende, at ægte udlændingepolitiske stramninger må komme i anden række. Som hun selv siger skal den udlændingepolitik, som Danmarksdemokraterne går ind for, være i overensstemmelse med Grundloven og de internationale konventioner. Det bliver med andre ord ikke Danmarksdemokraterne, der vil stille krav om, at der indføres et stop for spontan asyl, at ledige muslimer tvinges til at forsørge sig selv, og at muslimer, der dømmes for kriminalitet, skal udvises konsekvent og efter første dom.