Danmark har kapituleret: Paludan igen nægtet mulighed for at demonstrere på Nørrebro

Rasmus Paludan har igen fået forbud mod at demonstrere på Blågårds Plads på Nørrebro. Derved står det stadig klart, at voldelige udlændinge og andre har held med at begrænse ytringsfriheden i Danmark.

Politiet har besluttet, at partiet Stram Kurs ikke må gennemføre den demonstration, som ellers var anmeldt med henblik på afholdelse på Blågårds Plads onsdag. I en mail bekræfter Paludan, at demonstrationen derfor flyttes til Lergravsparken på Amager.

“Som meddelt mundtligt skal jeg hermed bekræfte, at da vi har forbud mod at demonstrere på Blågårds Plads, så demonstrerer Stram Kurs i dag i Lergravsparken på Amager kl. 17.00 med temaet: Demonstration for Danmark, grundloven, ytringsfriheden, forsamlingsfriheden og danskerne mod islam og kriminelle samfundstabere.”

Stram Kurs kæmper for at blive opstillingsberittiget til folketingsvalget. Partiet modtager i disse dage et kæmpe antal vælgererklæringer, og er nu kun godt 5000 vælgererklringer fra målet.

Det betyder, at partiet med stort sandsynlighed kan være at finde på stemmesedlen ved folketingsvalget, som skal afholdes inden for få uger.

Stram Kurs mener, at den eneste løsning på de gigantiske problemer med muslismke indvandrere og efterkommere i Danmark, er at sende dem ud af landet gennem masseudvisninger. Du kan afgive en vælgererklringer til Stram Kurs ved at klikke her.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.