Danmark har tabt i kampen om talent


I sektionen “24NYT Kommenterer” bringer vi kommentarer til nyheder og indlæg, som de etablerede medier har bragt, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på. 
 

Løkke ønsker ”et Danmark for dem, der kan og vil”, men i praksis lukker Danmark døren for højtuddannede udenlandske talenter og i stedet tiltrækker analfabeter, som hverken har evne eller vilje til at bidrage til samfundet.

Det hele er bare udenlandsk

I Danmark formår man ikke at skille flygtningediskussionen fra diskussionen om arbejdskraft. Folkelig modvilje mod det muslimske mindretal gør, at man blander dygtige veluddannede indere, kinesere, vietnamesere og sydamerikanere ind i integrationsdebatten. For danskerne er det hele bare udenlandsk i én stor pærevælling, og derfor skærer danske love, regler og regulativer både analfabeterne fra Mellemøsten og Afrika og ikke-vestlig højtuddannet arbejdskraft over én kam.

Venstrefløjen bremser den gavnlige indvandring

En stramning, som S, DF, EL og SF har gennemført med støtte fra fagbevægelsen, betyder, at det koster en dansk virksomhed 418.000 kr. om året at hente en højtuddannet medarbejder til landet fra et datterselskab i f.eks. Kina. Arbejdsgiverne ønsker ikke overraskende denne beløbsgrænse sat ned til 325.000 kr. S og DF, der påstår at beskytte fagbevægelsen mod løndumping, siger, at beløbsgrænsen ikke vil blive sat ned, så længe de to partier har noget at skulle have sagt.

Satsning på opkvalificering er et fantasifoster

Fagbevægelsen opfordrer arbejdsgiverne til at øge arbejdskraftudbuddet ved at opkvalificere de 100.000 danske ledige til faglærte. Problemet er blot, at de ledige ifølge talrige analyser hverken har arbejdsmoral, evner eller motivation til at tage en faglært uddannelse. At gøre ufaglærte til faglærte er derfor ikke kun ineffektivt, men også usædvanlig dyrt for arbejdsgiverne.

Vesteuropæiske ledige er ikke attraktive

Fagbevægelsen henviser til, at der er 17,5 mio. ledige indenfor EU’s grænser, som virksomhederne frit kan ansætte på danske løn- og arbejdsvilkår. For arbejdsgiverne er dette forslag heller ikke attraktivt. Hvorfor ansætte en italiensk ingeniør til 418.000 kr., når man kunne ansætte en indisk til 325.000 kr.?

Ubegavet tilgang til indvandring har lagt arbejdsudbuddet i benlås

Den unuancerede og direkte ubegavede danske tilgang til indvandring har medført, at Danmark har fået et proletariat af ca. 300.000 muslimske analfabeter og halvanalfabeter med en uoverstigelig kulturbarriere og uden faglige ressourcer og kompetencer, der kan bruges på det avancerede danske arbejdsmarked.

Imens tiltrækker de lande, dansk erhvervsliv er i konkurrence med, de bedste og dygtigste ikke-vestlige ingeniører, computereksperter, forskere og videnskabsfolk. P.t. tyder alt på, at Danmark har tabt i den globale kamp om talent.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb