Danmark holder hadet til Israel i kog

Danmark er i krig med Israel. Danmark fører krigen gennem medierne, diplomatiet, erhvervslivet og i internationale fora. Propalæstinensisk propaganda og antisemitisme bliver forklædt som legitim kritik af Israel.

I 2014 har Danmark sammen med de øvrige EU-lande fordømt Israels bosættelser i de områder, som Israel erobrede efter seksdageskrigen. Danmarks regering har opfordret virksomhederne til ikke at handle med israelske selskaber, som direkte arbejder i de såkaldte ”besatte områder”.

Regeringens opfordring har bl.a. ramt Israels finans, import, investeringer, servicekontrakter og turisme. Flere kommuner har fulgt opfordringen i deres indkøbspolitik. I stormagasinet Magasin har man fjernet en række israelske produkter fra hylderne.

Danske Bank har sat Israels største bank Hapoalim på listen over firmaer, som man af etiske grunde ikke vil investere i. Det er tankevækkende, at Europas største kriminelle møntvaskeri påberåber sig etiske hensyn.

Medierne, som er det officielle Danmarks forlængede arm, manipulerer kynisk med historiske fakta og dækker udviklingen i Mellemøsten på en måde, så det demokratiske Israel fremstår som skurk.

I et indlæg om Donald Trumps planer om at flytte USA’s ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem har TV2 den 6. dec. 2017 vist et glimt af det israelske flag i sorte farver med det klare formål at skabe associationer til nazisternes hagekors.

Det var også en genoplivning af nazitidens jødekarikaturer og antisemitiske propaganda, da Politiken 12. dec. 2017 kommenterede præsident Trumps anerkendelse af Jerusalem som Israels hovedstad med tegningen af en fed jødisk mand med krum næse og kalot på vej til grådigt at sluge en stegt fredsdue.

Danmark er som bekendt et af de lande i verden, der bidrager mest til det korrupte palæstinensiske styre. Udenrigsministeriet anser det ikke-eksisterende land Palæstina som et prioritetsland og har i 2017 bevilget 450 mio. kr. til palæstinensiske terrororganisationer over de kommende 5 år. Pengene vil dels gå til korrupte palæstinensiske politikere, og dels til tunneller og raketter, der vil ramme civilbefolkningen i Israel.

Den 14. maj 2018 bragte Berlingske Martin Lidegaards opfordring til, at Danmark skal mobilisere EU til at vedtage en boykot af israelske virksomheder.

Dem 15. maj 2018 gav Lykketoft på Socialdemokratiets gruppemøde udtryk for, at palæstinenserne er et undertrykt folk, som fortjener Danmarks støtte, og beskyldte Israel for at modarbejde en fredsløsning i Mellemøsten.

I september 2018 bragte Jyllands Posten en antisemitisk tegning Voxpop i anledning af, at kunstnere fra hele Europa opfordrede til boykot af Eurovision i Israel.

Den 27. september 2018 kunne man i Jyllands-Posten læse et indlæg fra en Anette Thaulow (R), hvor hun fremstiller Israel som skurk og opfordrer den danske regering til at anerkende Palæstina som stat.

Den 15. november 2018 har Berlingske lagt sine spalter til et indlæg fra en anden radikal, Mahmoud Mohammad Mansour, som opfordrede Danmark til at lytte til sit moralske kompas og anerkende Palæstina som stat.

Forleden har Hamas, der er på Vestens terrorliste, sendt 400 missiler mod Israel. I DR blev Israels gengældelsesangreb, hvor en israelsk soldat omkom, omtalt med en stor overskrift: ”Kikset israelsk operation har ført til flere raket- og luftangreb mellem Gaza og Israel”. DR har igen fremstillet Israel som aggressor, og Hamas som den uskyldige part, som blot forsvarede sig.

Inden jul ventes det muslimsk dominerede FN at vedtage 20 resolutioner vendt mod Israel. Det antisemitiske EU ventes at stemme for 15 af disse resolutioner. Danmark ventes at stemme for.

Danmarks krig mod Israel fortsætter.

André Rossmann