Danmark regeres af de intellektuelt inferiøre


Korte, skarpe og – somme tider – satiriske tekster om de politiske løgne, fortielserne og hykleriet.


 

I et indlæg i Jyllands-Posten beskriver Henrik Sass Larsen dagligdagen i en folkeskole på Amager:

Islamiske værdier præger hverdagen. Muslimske helligdage fejres – de danske kun sporadisk. Der praktiseres faste helt ned i de mindre klasser, og de fleste af pigerne bærer islamisk hovedbeklædning. Hadeobjekter er Israel og USA, og ved siden af folkeskolen kører imamer religiøs undervisning af eleverne. De er kun to med dansk baggrund tilbage i klassen. De muslimske drenge dominerer og styrer det hele. Det faglige niveau er under alle tænkelige standarder. Indlæring er på mange stræk opgivet.

For 30 år siden påpegede og forudså Karen Jespersen, Ole Hasselbalch, Søren Krarup m.fl. præcist, at Danmark ville påføre sig uoverstigelige vanskeligheder med stor tilstrømning af udlændinge med mellemøstlig baggrund. Det fik de nu ikke megen tak for dengang – og ej heller i dag. Skaden er altså sket.”

Sass Larsens debatindlæg i Jyllands-Posten leverer et empirisk bevis for, at danske politikere, som i starten af deres karriere begavelsesmæssigt ligger langt under normalområdet (inferioritas intellektualis), er sådan cirka 30 år om IQ-mæssigt at komme op på landsgennemsnittet.

Forvent derfor lignende debatindlæg fra den nuværende generation af danske politikere i 2053, f.eks.: ”Allerede i 2023 påpegede Henrik Sass Larsen m.fl. præcist, at Danmark ville påføre sig uoverstigelige vanskeligheder med stor tilstrømning af udlændinge med mellemøstlig baggrund. Det fik de nu ikke megen tak for dengang – og ej heller i dag”.

LÆS OGSÅ:  DU BETALER! Københavns Kommune med smart finte

André Rossmann

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)