Dansende tricktyve

En 27-årig mand var natten til torsdag i byen i Aarhus og kom kl. 00.30 gående sammen med en kammerat ad Guldsmedegade. Her mødte de seks mænd, hvoraf den ene spurgte, om han måtte få en cigaret. Den 27-årige gav manden en cigaret og gik sammen med sin kammerat videre.

Kort efter mødte den 27-årige igen de seks mænd. De begyndte at snakke med den 27-årige og spurgte, om han ikke ville drikke en øl med dem. Efter at have talt med dem lidt tid spurgte den ene af mændene, om den 27-årige kunne låne ham penge til en busbillet. Den 27-årige ville gerne hjælpe, og de to gik sammen over til en billet-automat.

Da de vendte tilbage til de andre mænd, talte den 27-årige lidt videre med dem. De fortalte, at de havde været til et tyrkisk bryllup og ville gerne vise ham en bryllupsdans. Den 27-årige dansede flere danse med dem og kørte efter noget tid hjem.

Torsdag formiddag blev den 27-årige ringet op af sin bank, der fortalte, at de havde spærret hans kort, da der var hævet 6000 kr. i en hæveautomat. Den 27-årige havde da endnu ikke opdaget, at hans kort var væk.

Vær altid varsom ved håndtering af dine betalingskort. Sørg for at dække din pinkode til, så din kode ikke kan blive afluret. Hvis dine kort bliver væk, skal du ringe til banken og få dem spærret med det samme.