Dansk Folkeparti har ikke skiftet mening

Af Cecilie Winther Kristensen, kandidat til regionsråd Hovedstaden og Finn Rudaizky, medlem af regionsråd Hovedstaden. Begge fra Dansk Folkeparti. 


På det sidste møde inden sommerferien, i regionsråd Hovedstaden, blev spørgsmålet om bevarelse af Frederikssund Hospital, debatteret livligt.

Mest valgkampagtig forberedt var SF og Socialdemokraterne. Men, desværre mest med, at sløre fakta. Såvel SF og S har sammen med de radikale og Venstre, stemt ja til lukning af Frederikssund Hospital. Kun de konservative og Dansk Folkeparti stemte imod lukning. Nu taler SF om “rettidig omhu” ved, at man alligevel skal bevare Frederikssund Hospital og Socialdemokraterne forsøger at tale positivt om Frederikssund Hospital, i håb om at vælgerne har glemt, hvem der er de egentlige syndere i vedtagelsen af hospitalets dødsstød. På spørgsmål om, hvorvidt SF og S så ville stille forslag om ny afstemning og derved et ja til at Frederikssund Hospital kan overleve, kom der intet svar.

Efter Dansk Folkeparti’s mening, er det plat så det basker. Hvad pokker ligner det, at sige et og stemme det stik modsatte.
De samme partiers fejlagtige beslutning om lukning af Helsingør Hospital, har forværret kapacitetsproblemerne i Nordsjælland. Det er uholdbart med lange rejsetider og det eneste rigtige er fortsat, at flertallet i regionsrådet, får vedtaget en bevarelse af Frederikssund Hospital. Dansk Folkeparti har ikke skiftet mening. Så vi skal nok, endnu engang, stemme for det eneste rigtige, nemlig at bevare Frederikssund Hospital.