Dansk Folkeparti: København bør navngive en vej efter Bent Fabricius-Bjerre

Bent Fabricius-Bjerre har spillet sig ind i alle danskeres hjerter, og hvad vil være meget naturligt end at mindes ham med at opkalde en smuk vej eller plads efter ham? Det mener Finn Rudaizky som er gruppeformand for Dansk Folkeparti i Københavns Borgerrepræsentation. ”Vi kan tydeligt aflæse Bent Fabricius-Bjerres enorme folkelige popularitet i disse dage, hvor tusinder af danskere sender ham en sidste kærlig hilsen. Bent Fabricius var en stor kunstner og et sympatisk og beskedent menneske. Vi bør minde ham med at opkalde en vej eller plads efter ham i København,” siger Finn Rudaizky.
I forvejen har København flere veje og gader opkaldt efter komponister. Mange af komponisterne der har lagt navn til gaderne er udenlandske.  ”I Bent Fabricius Bjerre har vi en dansk komponist, hvis melodier alle kan nynne med på selvom de bliver vækket klokken tre om natten,” siger Finn Rudaizky som vil bede kommunens Vejnavnenævn om at se på forslaget.
Helt tilbage i 1962 havde Bent Fabricius-Bjerre stor succes med singlen Alley Cat og herefter fulgte hit efter hit samt de mange uforglemmelige melodier til film og tv-serier ikke mindst Olsen Banden og Matador.
”Bent Fabricius-Bjerre var dansk kultur- og musikhistorie af fornemste karat og bør som sådan hyldes af landets hovedstad,” mener Finn Rudaizky.
Synes du forslaget er en god idé? Skriv din mening i kommentarfeltet.