Dansk Folkeparti med i ny gymnasieaftale

Dansk Folkeparti har indgået en ny gymnasieaftale, eller som det helt præcist hedder en aftale om ”Den Koordinerede Tilmelding til Gymnasiale Ungdomsuddannelser”. DF er med i aftalen sammen med regeringen, SF, Radikale, Enhedslisten, Alternativet og Kristendemokraterne. Desværre har de andre borgerlige partier af uforklarlige årsager ikke ønsket at være med, selvom aftalen sætter en stopper for muslimske indvandreres dominans på flere gymnasier.

Det oplyser partiet i en meddelelse torsdag.

 

“De væsentligste grunde til, at vi er med i aftalen, er som følger:

Aftalen holder hånden under de små gymnasier i landdistrikterne, så vi sikrer, at der er ungdomsuddannelser i hele landet.
Aftalen sikrer, at der kommer fokus på at bekæmpe konsekvenserne for gymnasiet af en forfejlet udlændingepolitik.
Aftalen lukker gymnasier, der har et flertal af ikke-vestlige – med andre ord muslimske – elever. Dermed sikrer vi, at danske elever ikke kan komme i mindretal på et gymnasium.
Aftalen vil bekæmpe problemer med parallelsamfund, social og religiøs kontrol og vil med nye læringskonsulenter sikre åndsfrihed i undervisningen. Dermed sikrer vi, at gymnasiernes kultur ikke islamiseres.
Aftalen skal genforhandles, hvis indvandringen stiger.
Aftalen omhandler to helt forskellige problemer for gymnasierne i Danmark. På landet har de små gymnasier det svært pga. faldende elevtal og konkurrence fra de større bygymnasier. Hvis ikke denne udvikling ændres, risikerer vi, at der ikke er adgang til gymnasiale uddannelser i landdistrikterne. Det andet problem er, at der er gymnasier i byerne, der er blevet domineret af ikke-vestlige elever. Her ser vi konsekvenserne af den forfejlede udlændingepolitik, der er blevet ført i fortiden. Problemet er, at der er skoler, hvor danskerne er i mindretal eller de ikke-vestlige elever udgør så stor en gruppe, at det påvirker undervisningen og skolekulturen for meget. Det skal derfor ikke være muligt for ikke-vestlige elever at isolere sig på bestemte gymnasier, hvor de kan dominere med en fremme kultur. Aftalen forsøger at løse begge problemer ved at oprette en koordineret tilmelding for gymnasielever og ved at dimensionere/kapacitetsstyre gymnasierne.

Eleverne kan stadig vælge frit. De skal opgive 2 ønskede gymnasier i landområderne og i byerne skal de opgive 4 ønskede gymnasier. Hvis der ikke er plads på første-prioritets gymnasiet bliver man fordelt efter transporttid i landdistrikterne (og maksimal transporttid er 60 minutter) og efter forældreindkomst i byerne. Forældreindkomst er valgt som kriterie, fordi det bedst afspejler, om man har dansk eller indvandrerbaggrund. Målet er, at der skal være så få gymnasier som muligt med 30 % andel af ikke-vestlige elever.

Hvis gymnasiet allerede er domineret af ikke-vestlige elever, lukkes gymnasiet for optag et år. Gymnasiet genåbner, når den nye elevfordelingsmekanisme er i gang. Dermed vil man få andelen af ikke-vestlige elever ned. Samtidig bliver der oprettet stillinger som læringskonsulenter, der skal hjælpe med at genoprette problem-gymnasier, der oplever social og religiøs kontrol blandt eleverne. De skal også have fokus på åndsfrihed i undervisningen. Dette skal modvirke, at f.eks. religiøse elever kan nægte at deltage i undervisningen pga. Muhammedtegningerne. DF ser dette som en imødegåelse af islamisering på skolerne.”

Hele aftaleteksten kan læses på ministeriets hjemmeside her: Forside | Børne– og Undervisningsministeriet (uvm.dk)

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)