Dansk Folkeparti vil stoppe dyre diplomatfester, men siger ja til flere penge til handicappede

Siden 70’erne har Københavns Kommune afholdt dyre diplomatfester på Rådhuset. Dansk Folkeparti mener, at tiden – af flere årsager – er vokset fra den form for selskabelighed.

“Hvis ambassadører og politikere skal drøfte sager, så sker det individuelt og ved separate møder. Selvfølgelig kan det altid være hyggeligt med en fest, men man skal jo også huske på, at festen med middag, vin, underholdning alene betales af københavnske skatteborgere,” skriver Finn Rudaizky, som er medlem af Borgerrepræsentationen for Dansk Folkeparti, i en mail til 24NYT.

“I mange år, har det irriteret mig, at der fortsat mangler penge til hjemmeboende, udviklingshæmmedes fritidsaktiviteter, når jeg samtidig har set mange dyre kommunale rejser og dyre fester.”

Rudaizky vil altså have flyttet pengene fra dyre diplomatfester over til handicappede.

“Når gruppeformændene i morgen torsdag den 18. juni mødes, så vil jeg på Dansk Folkepartis vegne foreslå, at vi stopper for afholdelse af diplomatfester – og hellere sikrer flere penge til handicappede.”

Hvad mener du? Er du enig med Rudaizky i, at pengene bør bruges på handicappede borgere i stedte for diplomatfester? Skriv din mening nedenfor og del gerne artiklen på Facebook.