Dansk partileder: Rejs gerne hjem – allesammen – inden næste fredagsbøn

Klik nederst i artiklen for at se videoen.

Danmark fik i denne uge et nyt part, som i hvert fald mht. muslimsk indvandring, må sige at høre til på den yderste højrefløj i dansk politik.

Rasmus Paludan, som i offentligheden er kendt som advokat og journalist, er formand for partier, der hedder Stram Kurs.

Paludan fortæller til 24NYT, at partiet allerede har modtaget et overvældende antal vælgererklæringer, selvom de kun er få dage gammelt.

Partier Stram Kurs vil i Folketinget. nu samler de vælgererklæringer ind danskerne, så de kan stille op til valg.

“Vi har knap fremlagt vores politik endnu, men folk ved hvor jeg står i forhold til den muslimske indvandring, som har smadret Danmark gennem årtier, og som der skal gøres op med, hvis vi vil bibeholde Danmark som danskernes land, og det overskygger nærmest alt andet i mange vælgeres bevisthed. 

Jeg, og mange andre danskere,  er trætte af at høre om, at politikere vil begrænse indvandringen. Det, der er brug for, er en udvandring. Et kæmpe stort antal muslimer skal hvert år forlade Danmark, således at danskerne igen kan få et land, de kan kalde ‘hjem’, siger Paludan og fortsætter;

LÆS OGSÅ:  Kæmpe politiaktion – svindel for 440 mio. kr.

“Det tager 30 sek. at give os en vælgererklæring. Det gøres på vores hjemmeside ved at skrive sin email, og det er selvfølgelig 100% fortroligt. 

 

I en video på partiets hjemmeside, lægger Paludan da heller ikke skjul på sine synspunkter. Står det til ham, så rejser de, “..der bekender sig til Fredens Religion ud af Danmark inden næste fredagsbøn.”

Du kan se videoen her.


Hvad mener du om en sådan udmelding? Kunne du finde på at give partiet en vælgererklæring og at stemme på Stram Kurs?

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb