Dansk ur-succes sælger 30 procent af virksomheden til investeringsselskab

Det hastigt voksende ur-brand About Vintage har i dag solgt 30 procent af virksomheden til det Esbjerg-baserede investeringsselskab Brygge Partners. Stifterne Thomas Andersen og Sebastian Skov Regeser fortsætter i direktionen og opretholder aktiemajoriteten i selskabet.

Sebastian Skov Regeser og Thomas Andersen fra About Vintage har netop solgt 30 procent af virksomheden til investeringsselskabet Brygge Partners.

Da Sebastian Skov Regeser og Thomas Skov Andersen for blot seks år siden stod fadder til drømmen om at skabe et dansk ur, hvis design kunne konkurrere med noget af det bedste på det hastigt voksende marked for ure, skulle det vise sig, at selv de vildeste fantasier blev til virkelighed. Således sælger About Vintage i dag sine ure over alt i verden – med især Japan, Taiwan og Korea som de absolutte vækstmotorer.

About Vintage er skabt som et alternativ til det meget dyre ur, som mange næsten permanent har til at ligge i bankboksen. I stedet ligger About Vintage på et meget attraktivt prispunkt, hvor kvaliteten langt overstiger prisen, men hvor det ikke er så fint og sart, at man ikke tør gå med det. Den filosofi forventes at lande en omsætning på 45 mio. kroner og en EBITDA på seks mio. kroner i 2021, og ud over at være en blomstrende iværksættervirksomhed har About Vintage altså i dag tiltrukket sig en ny investor i form af Brygge Partners fra Esbjerg, der overtager 30 procent af aktierne i virksomheden.

Brygge Partners består af en lille sluttet kreds af succesrige jyske erhvervsfolk, og selskabet er i forvejen medejer af møbelvirksomheden 2-Connect, børnetøjsbrandet Liewood og Hanstholm Køkkener.

LÆS OGSÅ:  Ekspert i vintageure: Undgå svindel, når du handler brugte ure online

–          Vi har gennem et stykke tid haft et godt øje til About Vintage, der om nogen har formået at skabe et dansk ur, der bygger på stolte horologiske traditioner og ægte dansk design. De har bevist, at de kan klare sig godt på et ellers meget konkurrencepræget globalt marked for ure, og den rejse vil vi gerne være en del af. Derfor er vi glade for, at vi i dag har erhvervet en tredjedel af About Vintage, siger Kent Ernst Hansen, direktør i Brygge Partners.

About Vintage har været blot seks år om at opbygge en multinational dansk iværksættersucces, og de 20 ansatte på hovedkontoret i København tæller da også et væld af forskellige nationaliteter, der er med til konstant at videreudvikle brandet og forny serierne.

–          Vi har kun lige påbegyndt vores rejse, og i Brygge Partners får vi en kompetent kapitalstærk partner med ombord. Vi er sikre på, at Brygge Partners kommer til at bidrage væsentligt til, at vi inden for de næste tre år kan opnå de ambitiøse vækstmål, vi arbejder for hver eneste dag, siger Thomas Andersen, medstifter af About Vintage.

About Vintage ansætter nye medarbejdere hver eneste måned og driver 90 procent af salget gennem egne kanaler. Det gør, at virksomheden relativt nemt kan styre onlineindsatsen på de enkelte markeder. Derudover har About Vintage forhandlere rundt om i verden, ligesom der i København og Seoul ligger fysiske About Vintage-butikker. Planen er at åbne flere nye butikker rundt om i verden inden for de næste fem år.

LÆS OGSÅ:  Ekspert i vintageure: Undgå svindel, når du handler brugte ure online

–          Vi har stadig kæmpe ambitioner for About Vintage. Selvfølgelig er det vedmodigt at sælge ud af vores livsværk, men det er også en vigtig strategisk beslutning, der gør, at vi kan nå det niveau, som vi føler, at About Vintage har potentiale til, kommenterer medstifter Sebastian Skov Regeser.

Brygge Partners, der har kontor i Esbjerg og København, er ikke en traditionel kapitalfond, og derfor ligger der heller ikke en formel exitplan.