Danske Spil efterlyser vinder af 4.195.153 kr. på Vikinglotto

Onsdag i sidste uge vandt en københavner omkring 4.2 millioner kroner i en 2. præmie på det nordiske spil Vikinglotto. Vinderen har ikke meldt sig endnu, og det får nu Danske Spil til at efterlyse den heldige – og hemmelige millionær.

-Nu er der gået halvanden uge. Derfor vil vi gerne minde personer, der har købt en kupon den 17. september omkring kl. 18.15 i Telefonkiosken på Østerbrogade i København, om at gå ned og få den præmiesøgt. Vi har nogle millioner vi gerne vil have delt ud til vinderen, siger adm. dir i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl.

Det sker heldigvis yderst sjældent, at en gevinst ikke bliver afhentet, for når vi efterlyser vinderen, så får vi mange til lige at huske at tjekke tasken, inderlommen eller om man satte kupon’en på køleskabslågen, siger Pernille Mehl.

Heldet er med Vikinglotto i disse dage. Onsdag i denne uge løb endnu en dansk vinder med en gevinst på 1.415.741 kr. Vinderkuponen er købt i Bygaden Vin og Tobak i Herlev. Denne nybagte millionær har heller ikke meldt sig endnu.