Danskerne betaler en høj pris

Det er en hård tid for det jødiske samfund i Danmark, skriver Berlingske.

Hos en familie i Skovlunde har familiens datter, Rebecca, været offer for grov antisemitisk mobning og diskriminering på grund af hendes fars jødiske afstamning. Da Rebeccas bror var 13 år gammel, har han på Bellahøj Skole været vidne til, at børn med anden etnisk baggrund (læs: muslimske børn) legede ”Skyd jøden”. En leg, hvor en fra gruppen får en papirkalot på hovedet, hvorefter de andre jagter ham/hende.

Rebecca gik på Rosenlundskolen i Ballerup og Lindehøjskolen i Herlev fra 1. til 9. klasse. Begge skoler og myndighederne i de to kommuner har udvist berøringsangst og handlingslammelse over for den antisemitiske chikane af deres datter.

Rebecca fortæller om den dag, da der blev skudt foran synagogen i København. ”Jeg snakkede med drengen om én, der var blevet skudt foran synagogen i København. Jeg sagde, at det ikke var retfærdigt. Men han hidsede sig op og truede mig. Senere på dagen kom ham den anden dreng fra parallelklassen. De råbte efter mig: ’Fucking jøde, klip dit hår af’ og ’hvis du viser dig på skolen igen, dræber vi dig’, og så sparkede de efter mig og løb efter mig på gangene og ud i skolegården. Jeg blev rigtig ked af det og låste mig inde på toilettet”.

Da Rebeccas forældre meddelte Lindehøjskolen, at de ville flytte Rebecca til en anden skole, bad skolens ledelse dem om at gå stille med dørene, fordi ”for meget opmærksomhed om sagen kunne komplicere den”. Rebeccas forældre skrev alligevel til de undrende elever og forældre, at de så sig nødsaget til at flytte deres datter til en anden skole på grund af antisemitiske trusler og hagekorsene på bord og stol, og fordi Lindehøjskolens ledelse ikke gjorde nok for at finde de skyldige.

I dag går Rebecca på den jødiske skole Carolineskolen på Østerbro. En skole, hvor der er politibetjente udenfor og kameraer og alarmer over det hele og sikkerhedsvagter inde på skolen.

Rebeccas forældre har valgt at stå frem, fordi de mener, at danske skoler og myndigheder ikke tager antisemitisme, racisme og jødehad tilstrækkeligt seriøst. ”Vi føler os svigtet af to skoler og af politiet. Der var INGEN hjælp at hente”, siger de til Berlingske.

Lad os sige som det er. Generationer af ubegavede danske politikere og embedsmænd har igennem 30-40 år importeret ca. 320.000 muslimer fra ”shit holes” i Mellemøsten og Afrika.

De har forvandlet det fine skandinaviske højstatus-land, som Danmark tidligere var, til et stort lavstatus-Ishøj, som i stigende grad præges af etniske flok- og territoriedannelser, utilpassede unge, der med chikane, trusler og vold spreder frygt i hele bebyggelser og bydele rundt om i landet, æresdrab, bandekrige, gruppevoldtægter, likvideringer på åben gade, bombesprængninger, bilafbrændinger, stenkast fra broer over motorveje, skyderier, visitationszoner, åbenlyse tyverier fra supermarkeder, øget socialt bedrageri mv.

Som Asger Aamund skrev i Berlingske forleden, har ”årtiers politisk uforstand, manglende indsigt, naivitet og uansvarlighed bragt Danmark i fedtefadet, og her bliver Danmark siddende i mange årtier frem”.

Den omsiggribende islamisering af det danske samfund på alle niveauer og den sympati og tolerance, som det officielle Danmark udviser over for det voksende muslimske mindretal, har skabt en mental og fysisk ghetto, hvor danske jøder lever et liv med angst, ydmygelser, chikaner og politibevogtning døgnet rundt.

Danske politikere og medier spreder løgne om Israel og jøder, der er med til at skabe et klima, hvor muslimsk antisemitisme og jødehad blomstrer.

Det statsstøttede medie Jyllands-Posten har for nylig bragt en artikel om jødehad og antisemitisme i Danmark. Jyllands-Postens to politisk korrekte journalister – Morten Vestergaard og Mads Bonde Broberg – nævner ikke ordene islam, muslimer, indvandrere eller Mellemøsten med ét eneste ord. Derimod peger Jyllands-Posten på to hovedårsager til antisemitismen i Danmark: de kristne og internettet.

Danmark betaler en høj pris for sine politikeres idioti: 36 mia. kr. om året – mindst 80 år frem – plus de løse såsom stigende polarisering i samfundet, kultursammenstød, tillidstab, reduceret sammenhængskraft mv.

De muslimske indvandrere suger energi ud af den danske befolkning. På kort tid er det lykkedes for dem at stjæle samfundets dagsorden. Det mentale fokus herhjemme er rettet mod islam, integration, muslimsk terror, radikalisering og lignende emner uden relevans for Danmarks fremtidsudvikling.

Udviklingen kan desværre ikke vendes, fordi den støttes af ca. 85 pct. af danskerne. ”Point of no return” i Danmarks langsomme destruktion er for længst passeret.

André Rossmann

 

Kommentarer