Danskerne omfavner fjender af folkestyret

Mens 465 afghanske flygtninge er ved at blive indkvarteret på danske asylcentre, giver udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) nu en helt klar melding om deres fremtid i Danmark.

”Lad os få både mor og far i arbejde. Og lad os hjælpe børnene med til fodbold og godt i gang på skolen. Det er, hvad jeg arbejder for. De skal ikke sidde på et asylcenter og stirre ind i væggen på statens regning i to år”, lyder det i en skriftlig kommentar fra ministeren.

Politikerne og medierne er i fuld gang med at forberede danskerne på, at afghanerne bliver i Danmark permanent.

En politisk aftale sikrer de afghanere, der har arbejdet for Danmark de seneste to år, samt deres familier midlertidigt ophold i to år. Det betyder dog ikke, at afghanerne vil rejse hjem, når de to år er gået.

De viser erfaringerne med de herboende syrere, som har fået afslag på ophold i Danmark. 39 syrere har siden juni 2019 fået besked fra Flygtningenævnet om at forlade Danmark, men kun én er rejst hjem.

Og derfor ændrer det intet i det store billede, at flere migranter mister opholdstilladelsen i Danmark. De bliver alligevel i Danmark permanent.

Regeringen har i øvrigt selv indrømmet, at de såkaldte “stramninger” som f.eks. inddragelse af opholdstilladelser for syrerne, kun handler om at sende et signal for at afskrække potentielle asylansøgere fra at søge asyl i Danmark.

Et flertal i befolkningen er helt med på, at afghanerne skal blive i Danmark. Seks ud af ti danskere mener, at Danmark skal lade dem blive permanent. Det viser en undersøgelse foretaget af Voxmeter.

Også Venstre er med på idéen. ”Fører det til, at man er her permanent, fordi man har hjulpet den danske indsats, er det fint for os”, siger Mads Fuglede.

P.t. aner ingen i Danmark, hvor mange Taleban-folk der er blandt de evakuerede afghanere. At man ikke har styr på, hvem der kommer ind i Danmark, er klokkeklart. Danmark har allerede evakueret to personer fra Afghanistan, som var blevet udvist fra Danmark på grund af kriminalitet.

aamund.dk skriver Asger Aamund: ”Vi har naturligvis pligt til at beskytte vores afghanske medarbejdere og give dem en frisk start på en tryg tilværelse uden for Afghanistan. Men ikke nødvendigvis i Danmark. Som vi har erfaret gennem mange årtier, er det næsten umuligt at integrere migranter fra de arabiske kultursamfund i den danske demokratiske retsstat.

Vi skylder de afghanske tolke sikkerhed og tryghed til gengæld for deres indsats for det danske forsvar under livsfarlige betingelser. Det kan vi gøre ved at give dem en frisk start i andre sunni-muslimske  kultursamfund, hvor de finder de værdier, de ønsker at leve efter.

De afghanske tolke vil som sunni-muslimer have samme indstilling som de herboende muslimer. De er fjender af folkestyret og ønsker et totalitært islamisk styre. Med familiesammenføringer drejer det sig om flere hundrede personer, som venstrefløjen ønsker permanent huset i Danmark, hvor de efter al sandsynlighed vil være på overførselsindkomst til deres dages ende. I forvejen skal danske skatteydere hoste op med 90 milliarder kroner hvert evige eneste år (Finansministeriet) for at finansiere tilværelsen for migranter fra islamiske kultursamfund, der står uden for arbejdsmarkedet. Nok er nok”.

Erfaringsmæssigt mangedobles et lavt antal muslimske migranter over tid grundet familiesammenføringer og den høje fødselsrate for muslimer. Det var tilfældet med de 6.000 tyrkiske gæstearbejdere, som kom til Danmark i 1970’erne. I dag bor der mindst 65.000 personer i Danmark med tyrkisk baggrund.

Går det, som det plejer at gå, og det vil det uden tvivl, må man forvente, at de 500 afghanske flygtninge og deres familiesammenførte i løbet af 30-40 år bliver til flere tusinder afghanere og efterkommere. Oven i de 20.000 afghanere, der i forvejen bor permanent i Danmark.

André Rossmann