Danskerne vil have specialøl – Craft Makers Collective har taget sagen i egen hånd

Pale ale øl er blandt de nye hits

Selvom det stadig er de gamle øltyper, som Danmark er kendt for i udlandet, så er interessen for pale ale og andre specialøl voksende hos danskerne selv. Folk vil gerne gå på opdagelse, og selv med et begrænset kendskab til øl og spiritus, så oplever de nysgerrige, at en ny verden af velsmag og oplevelser åbner sig for dem, der tør flytte sig en smule væk fra det velkendte.

“Craft Makers Collective er dedikeret til at sætte fokus på delikate og smagfulde specialøl og spiritus. De skønne drikke skal danne ramme for nye smagsoplevelser og stemningsfyldte stunder i godt selskab. Vores udvalg er derfor sammensat af nøje udvalgte dråber, som du kan forkæle dig selv, øl-elskeren eller spiritus-entusiasten med.”, skriver virksomheden om sig selv, og ser man nærmere på udbuddet og konceptet som helhed, så tyder meget på, at der er ramt rigtigt. 

Mantra om høj kvalitet

Det imponerende sortimentet sammensættes af det, som Craft Makers Collective kalder et mantra om at sætte fokus på craft produkter af høj kvalitet. 

“Vi vil hellere udfordre, overraske og guide med skiftende produkter og collections, end at drukne forbrugeren i et stort men uoverskueligt udvalg. Ved at samle vores produkter og lager på ét centralt sted, gør vi det lettere for dig at gå på opdagelse i de mange smagsoplevelser.” 

Det handler med andre ord om, at forbrugeren skal være både tilfreds med produktet og samtidig opleve en nem tilgang til præcis de oplevelser, som han eller hun er på jagt efter.

Tilgængelighedsaspektet er faktisk et gennemgående tema hos Craft Makers Collective, som på alle måder må siges at have sat forbrugeroplevelsen i fokus – selv når det kommer til transport af indkøb. Her tilbyder nemlig gratis fragt til pakkeshop på alle bestillinger. 

Fakta:

Hos Craft Makers Collective finder du et bredt udvalg af specialøl som Ale, Craft Beer og alkoholfri øl. De forhandles som enkelte flasker, six packs, gaveæsker og adventskalendere. Vores udvalg af spiritus spænder også bredt med alt fra gin, rom og vodka til cognac, likør og snaps.