Danskernes rettigheder må vige for muslimernes religionsfrihed

Justitsministeriet har udtalt, at danskernes krav om religiøst neutrale offentligt ansatte ikke kan retfærdiggøre et forbud mod religiøs muslimsk hovedbeklædning, idet et forbud ikke ville opfylde ”proportionalitetskravet i Den Europæiske Menneskerettighedskonvention”. Det skriver Berlingske.

På jævnt dansk betyder det, at hvis de sekulære etniske danskere ikke vil acceptere, at muslimske ansatte i det offentlige bærer tørklæder og påtvinger danske borgere deres islamiske budskaber, så ligger problemet hos de etniske danskere, som enten må underkaste sig, holde sig væk eller forlade landet.

Justitsministeriet har ikke noget problem med, at muslimerne kynisk udnytter den religiøse fællesforsikring, religionsfriheden, som rambuk og værn mod krav om integration.

Støjberg og hendes embedsmænd er også ligeglade med, at vores religionsfrihed bliver brugt som et våben til at underminere og udhule de grundlæggende værdier, som det danske samfund bygger på.

Det danske demokrati er ved at grave sin egen grav som følge af politikernes naive og uigennemtænkte forvaltning af religionsfriheden.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb