De første millionærer i 2021- og de heldigste byer i 2020

Fredag aften startede festen, hvor to heldige danskere havde ramt plet. Førstepræmien blev ikke udløst, og puljen går videre til næste uge, hvor der er 455 millioner på spil. Heldigvis kan man også blive millionær med en andenpræmie. Den blev vundet af en fynbo, der havde købt sin kupon hos Circle K Fåborgvej i Odense. Vinderen kan se frem til af få sat 2.685.772 kr. ind på kontoen.

Og som om det ikke var nok, blev tredjepræmien også udløst til tre europæere, heriblandt endnu en dansk vinder. Vinderen, der kommer fra Faaborg-Midtfyn kan altså se frem til at få 1.895.847 kr. ind på kontoen.

Lørdag aften blev førstepræmien heller ikke vundet i Lotto, og puljen går altså videre til næste uge. Men derfor skulle danskerne selvfølgelig ikke snydes for to nye millionærer. For mens Fyn hev gevinster hjem i Eurojackpot, tog Sjælland revanche, da der lørdag blev trukket lod om 2×1 million kroner om alle spillede rækker i Lotto. De to vindere af millionærgarantien spillede nemlig begge med deres PLUS-abonnementer fra Sjælland, og vi sender de to millioner afsted mod Virum og Egedal.

LÆS OGSÅ:  Millionregn til dansker i Lotto: vinder 20 millioner kroner

Danske Spil ønsker alle vinderne et stort tillykke.

Og som et nyt år begynder, er der et andet der slutter. 2020 har været et underligt år med corona, restriktioner og begrænsninger. Men heldigvis har året ikke været sparsomt med nye millionærer. 2020 bød nemlig på intet mindre end 163 nye, danske millionærer gennem enten Lotto, Vikinglotto eller Eurojackpot.

Og hvor havnede alle millionerne så? Gevinsterne blev sendt godt rundt i landet: 73 milliongevinster på Sjælland, 66 til Jylland, 14 til Fyn og 10 til resten af Danmark, Grønland og Færøerne.

Ikke overraskende var det København, der hev sejren hjem, når det kommer til flest millionærer i år. Hovedstaden kan bryste sig med hele 14 af slagsen, mens landets øvrige storbyer, som Aarhus og Odense kan prale med at have syv nye millionærer hver. Men det har i særdeleshed også kunnet svare sig at bo lidt uden for de store byer. I Mariagerfjord kommune har hele fem danskere haft held i spil og har vundet milliongevinster i årets løb. Halsnæs kommune har udklækket fire millionærer, det samme har Sønderborg kommune, og så er det også blevet til en enkelt millionær i Læsø, der er Danmarks mindste kommune.

I Danske Spil håber vi, at 2021 byder på lysere tider, og vi ser frem til at skabe endnu flere millionærer.

Eurojackpot vindertal:

17, 36, 38, 43, 46

LÆS OGSÅ:  Vanvittig Lotto lørdag – to danskere vinder kæmpe gevinster

Stjernetal:

4, 6

Lotto vindertal:

1, 4, 7, 17, 24, 25, 34

Tillægstal: 11