Vildt forslag! “Begrav dræbte jihadister indsvøbt i svinehud!”

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Dansk politikere excellerer i kun én ting: Ikke at udvise solidaritet, når deres allierede angribes af islam, mener Nicolai Sennels.

Debatindlæg  af Nicolai Sennels

nicolai sennels
Nicolai Sennels er autoriseret psykolog, forfatter og medlem af Dansk Folkeparti

Frankrig er under angreb i disse uger, efter at landets præsident har varslet en slags ægte modstand mod radikal islam.

Franskmændene straffes for deres manglende vile til at lade deres land falde til Fredens Religion. Og så skal der statueres et eksempel med budskabet:

Skulle andre europæiske lande følge det franske eksempel, vil det gå dem ilde.

Den danske regering ser ud til at forstå: Heller ikke denne gang stiller Danmark sig skulder ved skulder, ryg mod ryg, med franskmændene.

Kujonagtige skærmkrigere

Udover at bebo samme kristen-jødiske kontinent er vi allierede i både EU og NATO.

Ved at følge Frankrigs eksempel med at udvise åbentlyst krigeriske imamer og lukke terror-moskeer, kunne Danmark have trukket noget af fjendens ild væk fra en allieret i nød.

Vi kunne dermed sprede risikoen og samtidigt selv få renset nogle af de betændte sår, hvoraf betændelsen vælter ud rundt om på danmarkskortet. Vi kunne give franskmændene mod og spirit ved at vise dem, at de ikke står alene – noget næsten alle åbenbart frygter i disse tider.

Svøb dem i svinehud

Uh, hvor kunne det være herligt, hvis Mette Frederiksen (S) erklærede: “Frankrig, vi er med jer i kampen mod islamisk terror! For fremtiden vil vi i Danmark begrave dræbte jihadister indsvøbt i svinehud!”

Eller hvis Folketinget iværksatte en undersøgelse af, hvilke dele af islams skrifter, der opfordrer til brud på danske lov, og derefter lukkede de moskeer og hjemviste de imamer, der ikke aktivt tager afstand fra de pågældende vers.

LÆS OGSÅ:  Udlændinge tæskede fire tilfældige personer

Men nej, det forbliver ved de sædvanlige konsekvensløse fordømmelser på sociale medier.

Danske politikere er og bliver åbenbart kujonagtige skærmkrigere.

Hvad mener du om Sennels forlsag om at begrave dræbte jihadister indsvøbt i svinehud? Er det for groft, eller kan det være nødvendigt? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder, og del meget gerne artiklen på Facebook!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)