Debat: DTU bruger skattekroner på at promovere islam

DTU (Danmarks Tekniske Universitet) der er en selvejende uddannelsesinstitution, som drives for statslige midler, promoverer islam i sin nye kampagne på Facebook. Kampagnen består af en kvinde iført islamisk hijab. Danske skattekroner skal ikke gå til at promovere islam på vores uddannelsesinstitutioner.

Af Claus Bøgh Svenningsen, Folketingskandidat Nye Borgerlige

Islamiske tørklæder skal helt ud af skolen og vores uddannelsesinstitutioner. I Nye Borgerlige vil vi ikke tillade piger og kvinder at bære islamisk tørklæde i skoletiden. Hvad de gør i deres fritid, må de selv om. Vi vil heller ikke tillade kvinder i offentlige stillinger at være tildækkede. Hvad private virksomheder tillader, må de selv om. Det er ikke rimeligt, at danskerne skal konfronteres med politisk islam i deres møde med det offentlige. Hverken som elev/lære på uddannelsesinstitutioner, som patient i sundhedsvæsnet, som ældre i hjemmeplejen eller andre steder.

 

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Sinead O'Connor konverterer til Islam og skifter navn – Hør hende synge "Allah huakbar"

HVORFOR denne promovering og normalisering af islam og islamisk tildækning af kvinder?

Claus Bøgh Svenningsen. Folketingskandidat, Nye Borgerlige.

Vores nationale værdifællesskab bygger på frihed, ligeværd, demokrati og retsstat. Det er værdier, der alle er i opposition til islam. Jo mere indflydelse islam opnår, desto mere svækker vi de værdier, der gør os danske og den kraft, der holder os sammen. Derfor skal islam ingen indflydelse have i samfundet. Islam hører til i privaten. Men vi skal ikke forbyde islam. I et frit samfund, forbyder man ikke tanker, tro, holdninger og meninger. Hvis vi gør det, vil vi ikke være bedre end Saudi Arabien, hvor man kastes i fængsel for at have biblen liggende i skuffen. Vi skal til gengæld gøre mere for at styrke vores nationale værdifællesskab og dæmme op for islams nedbrydende indflydelse af samfundet. Danmark har brug for Nye Borgerlige.

 

LÆS OGSÅ:  Klumme: EUs knæfald for islamistisk terror

 

 

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb