Hvad truer os mest – kinesisk eller muslimsk infiltration? [Debat]

DEBAT: Hvad truer os mest – kinesisk eller muslimsk virus?

Af Erling Askjær Jørgensen, Klintholmvej 13, Herning

Jyllands-Postens satiretegning om den farlige nye virus i Kina blev mødt fra alle sider med, at vi da så sandelig har ytringsfrihed i Danmark. Medier og politikere pointerede, at Jyllands-Posten da måtte benytte sig af sin grundlovssikrede ret, og derfor gerne måtte lave satire på virusudbruddet. Nu er antal smittede mange tusinder og flere hundrede er døde. I Italien er de desperate, for nu har de også angreb af den onde virus. Flere byer i Europa bliver helt lukket ned, og folk må ikke frit bevæge sig rundt i deres eget land.

Flyselskaber, rejsebureauer og mange andre virksomheder taber millioner og atter millioner på grund af frygten for den onde virus. Det koster på eksportsiden, bl.a. bliver vores samhandel med Kina og andre lande i Asien ramt. Det samlede økonomiske tab som følge af coronavirus løber op i mange milliarder på verdensplan.

På et tidspunkt har man nok udviklet vaccine, der kan stoppe den truende virusepidemi, men inden da vil der være tusinder af døde og gigantiske økonomiske tab på mange områder. Enhver må nu kunne se, at Jyllands-Postens satiretegning med Kinas flag og coronavirus var malplaceret og usmagelig, uanset hvor meget ytringsfrihed man måtte påberåbe sig.

En leder i Jyllands-Posten den 22. februar 2020 beskriver udførligt og korrekt den store skade, som den muslimske fremmarch gør i Danmark. Jeg er helt enig i det, Jyllands-Posten skriver. Og det er trist, men der kan nok ikke udvikles en vaccine, der stopper den muslimske virus i de vestlige lande, hvor vi oprindeligt var kristne og hvor vi hidtil har holdt fast i vores værdier, hvoraf de fleste stammer fra Bibelen.

Krigen, som den muslimske verden fører mod os i de vestlige lande, er ikke en krig med fronter, skyttegrave, kanoner og fly, der kaster bomber ned. Nej, den muslimske fremmarch foregår langt mere udspekuleret. Man infiltrerer. Uansvarlige danske politikere tillader muslimske moskeer i vores land. Muslimske oliestater i Mellemøsten pøser i snesevis af millioner i opførelse og drift af moskeer, hvorfra imamer prædiker om, hvorledes man mere og mere skal infiltrere det danske samfund og sikre, at de oprindelige kristne værdier i Danmark bliver erstattet med sharia-lovgivning.

Store flertal i Folketinget har gennem mange, mange år givet dansk statsborgerskab til tusinder af muslimer, som er kommet til Danmark med de formål gennem en undergravende virksomhed at kvæle kristendommen og skabe mere og mere grobund for, at Danmark en dag kan blive helt muslimsk.

Hvad sagde vi i Fremskridtspartiet, for 35-45 år siden? Og blev hånet for dette?

Den farlige coronavirus fra Kina er en alvorlig sag, men den muslimske virus er 100 gange mere farlig.    

LÆS OGSÅ:  (Debat) Rasmus Paludan: Mange indvandrere føler sig fanget i Danmark og vil være lykkeligere i deres families hjemlande

Skriv gerne din maning om debatindlægget i kommentarfeltet herunder.