Debat: Sådan forbyder vi deres religion

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Foto: Koranen (https://www.maxpixel.net/Pray-Ramadhan-Religious-Holy-Quran-Ramadan-Quran-1409495)

Man kan selvfølgelig ikke forbyde tanker eller tro. Men man kan gøre det så svært at praktisere de ikke-vestlige indvandreres religion, at de og deres efterkommere er nødt til at flytte udenlands, hvis de vil udøve den i praksis, mener Nicolai Sennels.

Nettet strammes om indvandrernes religion. Og med partiet Stram Kurs på banen er et de facto forbud med ét blevet tema i selveste folketingsvalget.

Partiets leder Rasmus Paludan, har meldt klart ud, at han ønsker at gøre den religion, som er kommet til Danmark med den ikke-vestlige indvandring, ulovlig.

Det har fået selverklærede demokratiforkæmpere og konventionsriddere til at slå korsets tegn. Der bliver rystet på hovedet, vendt øjne og ja, som ventet har en journalist trukket nazikortet.

Vi er allerede igang

Men jeg tror faktisk, at den jura-uddannede Rasmus Paludan kan få det næsten som han vil have det. Og det endda uden at vi krummer et eneste hår på hverken Grundloven eller de guddommelige konventioner åbenbaret af FN.

Foto: Nicolai Sennels, psykolog og forfatter.

Faktum er jo, at vi allerede er godt igang med at forbyde religionen, skive for skive.

Tag bare burkaforbudet. Eller den imam, der i marts blev idømt seks måneders betinget fængsel for at citere profetens holdninger til jøder (Den endelige time, som alle troende ser frem til, kommer først når de har udryddet jøderne).

LÆS OGSÅ:  HENTET TIL DANMARK: Tre kvinder tiltales for at fremme Islamisk Stat

Jo, det er blevet sværere at leve efter og prædike den yngste af de tre abrahamiske religioner i Danmark.

Grundloven

Grundloven er faktisk ret tydelig omkring, hvor langt religionsfriheden rækker i Danmark:

“Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.(§ 67, min understregning)

Og jo, belæringer om, at religiøs lov står over menneskeskabt lov; at man skal begå vold imod vantro og ulydige koner; at frafaldne og seksuelle minoriteter skal dræbes – er imod dansk sædelighed og vores demokratiske samfundsorden.

Vi kan altså med god samvittighed slette samtlige moskeer fra Kirkeministeriets liste over anerkendte trossamfund.

Hvis vi samtidigt gør det ulovligt at støtte foreninger, moskeer og friskoler, der ikke tager afstand til den slags uhyrligheder, så kvæler vi dem økonomisk.

Ikke bare 30 gram stof

Og så skal det islamiske slør selvfølgelig forbydes. Maskeringsforbudet blev indført med det argument, at burkaen er kvindeundertrykkende.

Men det er sløret, den såkaldte hijab, jo også. Det kan godt være, at den ikke begrænser kvinden ligeså meget som en burka, men kvindeundertrykkende er den. Og nej, vi kan ikke tolerere kvindeundertrykkelse, heller ikke i små mængder.

Jeg ved godt, at mange kvinder mener, at de bærer sløret helt frivilligt. Men frivilligt at gøre det eneste, som ikke medfører negative konsekvenser, er ikke frihed.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Tom Jensen – en meningsakrobat med mundbind

Folk der ikke har sarte nerver kan evt. prøve at google: killed for not wearing hijab

Forbyd, forbyd, forbyd

Halal skal også forbydes. Overskuddet fra halalcertificeringer går nemlig til ekstreme organisationer, der bruger pengene på at udbrede den voldelige – altså bogstavtro – udgave af deres religion.

Indsamling af den religiøse pligtskat zakat skal også forbydes. Zakat er på 2,5 procent af den troendes formue, og 1/8 af disse penge skal ifølge deres hellige skrifter gå til hellige krigere.

Fætter-kusineægteskaber skal gøres ulovlige. De er sjældent helt frivillige, og risikoen for genetiske skader, lav intelligens m.v. er ganske enkelt for høj.

Folkekirkens grundlovssikrede forrang i samfundet fortjener også at blive hævdet i disse tider. Det kan bl.a. gøres ved, at forbyde offentlige eid-fester.

Som grundloven siger: “De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov.” (§ 69).

Rejser frivilligt

Hvis ikke man kan gå med slør, kun kan spise haram (urent) og ikke kan efterleve profetens påbudte skatte- og straffelove, vil mange troende opleve, at deres religion er blevet forbudt.

Om vi andre synes, at de da bare kan gå rundt og tro som de vil, er underordnet.

Det afgørende for Stram Kurs er så vidt jeg kan gennemskue, at ikke-vestlige indvandrere og efterkommere oplever, at det er umuligt at praktisere deres religion. Og at de derfor er nødt til at flytte udenlands, hvis de vil fortsætte med at leve efter dens begrænsende og anti-demokratiske regler.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Rasmus Paludan overfaldet

Og det tro jeg faktisk, at der efterhånden er et flertal af danskerne, som vil have det helt fint med.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.