Dedikation, hård træning og disciplin skaber fundamentet for Flying SuperKids

Showet er fantastisk. Gymnastikken er hårrejsende, og børnene er fantastisk dygtige. Uanset om man er barn eller voksen for den sags skyld, kræver det noget helt specielt, hvis man gerne vil til tops. Derfor betyder det bare noget, hvis man har en motivation, som ikke findes hos mange mennesker.

 

Lige præcis den motivation finder man hos børnene hos Flying SuperKids, som Lone Godbersen sammen med sin mand er med til at træne til de storstlået shows rundt omkring i hele verden. Men lidt ligesom man ikke ser det kæmpestore stykke arbejde som ligger bagved en film eller lignende, gør det præcist samme gældende sig her.

 

Forberedelsen og træningen er mindst 99% af det hele

Alle de mange shows er fantastiske, og både børn og voksne er vildt begejstrede for dem. Men til de fantastiske shows ligger et stykke arbejde, som mange nok glemmer, når først de dygtige børn er i fuld gang med utrolige hop og spring.

 

Lidt ligesom de allerdygtigste sportsudøvere har skulle ofre alt de havde, gælder det samme for Flying SuperKids. Her er det ikke nok, at man træner af og til. Nej, man skal dedikere sit liv til det, hvilket for mange kan være noget så svært. Men faktisk findes der mange børn, som rigtig gerne vil være en del af organisationen, fordi de gerne vil være de bedste.

 

Derfor er der andet på spil end bare træning og shows. Børnene er eliteudøvere på højt plan, hvilket naturligvis også bringer en stor del konkurrence med sig. Både internt såvel som eksternt. Netop på grund af det vælger Lone og sin mand også kun de allerdygtigste og ikke mindst mest dedikerede. De er udmærket klar over, at det ikke er alle, som har den motivation og dedikation der skal til, hvorfor mange også bliver valgt fra.

 

Træningen er hård, men børnene elsker det

Du kender det sikkert selv: Når du har lagt et kæmpe stykke arbejde i noget, og du endeligt ser slutresultatet, så er det verdens bedste følelse. Netop den følelse får børnene, når først de har oplevet deres første færdigafholdte show. Det giver dem mere blod på tanden, hvilket gør dem endnu mere motiverede.

 

Derfor er der naturligvis også plads til at nyde og ikke mindst at drømme. Flying SuperKids er et vildt show, men det er i lige så høj grad en stor familie.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)