Den dybe stat mod Trump


I sektionen “24NYT Kommenterer” bringer vi kommentarer til nyheder og indlæg, som de etablerede medier har bragt, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på. 
 

Den dybe stat i USA omfatter det Demokratiske Parti, embedsværket, dommerstanden, medierne, universiteterne, kulturpersonlighederne, Hollywood og store dele af embeds- og advokatstanden – alle dem, der går ind for globalisme, multikulturalisme og ”human” udlændingepolitik. De har ikke noget formaliseret samarbejde, men et interessefællesskab med et fælles mål: at sætte Trump under pres, undergrave ham og slide ham ned.

Politikerne og embedsmandsapparatet obstruerer og undergraver Trump-regeringen, fordi de ikke vil acceptere udfaldet af et demokratisk valg. Demokraterne modarbejder kongresudvalgenes arbejde, alle præsidentens politiske tiltag bliver nedsablet, og præsidenten selv bliver udskammet gennem systematiske hån og hadsk latterliggørelse.

Journalister (også de danske) bringer en endeløs strøm af skandalesager, som lystigt kommenteres af Trump-fjendtlige ”eksperter”, der stempler præsidenten som uegnet, psykisk syg og afviger. Den dybe stats aktivistiske dommere forsøger at blokere præsidentens dekreter. Gang på gang lækker den dybe stat hemmelige dokumenter, som bruges af venstredrejede medier med CNN og Washington Post i spidsen til at miskreditere Trump og hans regering.

Forleden offentliggjorde New York Times et debatindlæg forfattet af en anonym rådgiver i Det Hvide Hus. Rådgiveren kunne berette, at der i Trumps stab er en modstandsbevægelse, der modarbejder præsidenten. Debatindlægget er et klart bevis på, at den dybe stat findes, og at den modarbejder en demokratisk valgt præsident.

Den anonyme rådgiver, som bekæmper præsidenten i det skjulte og ikke vil lægge navn til sine påstande, er ikke nogen helt.

Rådgiveren har brudt sit løfte over for den amerikanske forfatning og burde sættes bag tremmer.

Kommentarer