Den dybe stats klapjagt på Trump

Den dybe stat i USA omfatter det Demokratiske Parti, efterretningstjenesten, embedsværket, dommerstanden, medierne, universiteterne, kulturpersonlighederne, Hollywood mv. – alle dem, der går ind for globalisme, multikulturalisme og ”human” udlændingepolitik.

 

Artiklen fortsætter under videoen…

Den dybe stat har ikke noget formaliseret samarbejde, men et interessefællesskab med et fælles mål: at sætte Trump under pres, undergrave ham og slide ham ned.

 

Alle Donald Trumps politiske tiltag bliver nedsablet og præsidenten selv bliver udskammet gennem systematiske hån og hadsk latterliggørelse.

 

Journalister bringer en endeløs strøm af skandalesager, som lystigt kommenteres af Trump-fjendtlige ”eksperter”, der stempler præsidenten som psykisk syg og afviger.

 

Den dybe stats aktivistiske dommere har blokeret præsidentens dekreter, herunder det omdiskuterede indrejseforbud mod borgere fra en række muslimske lande.

 

Gang på gang lækker den dybe stat hemmelige dokumenter, som bruges af venstreliberale medier med CNN og Washington Post i spidsen til at miskreditere præsidenten og hans regering. Læs mere her.

Kommentarer