Denne mand efterlyses af politiet

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 39-årige Morten Baldur Karrebæk Pust. Han er mistænkt for at have været med til et hjemmerøveri i Hvidovre i januar.

Politiet mistænker Morten Baldur Karrebæk Pust for at have været en af tre gerningsmænd, der den 2. januar mellem kl 0130-02 brød ind hos en ung kvinde på Holmelundsvej i Hvidovre med hensigt til at begå hjemmerøveri. En årvågen nabo hørte støj og varskoede politiet, der ankom til lejligheden kort efter.
Det fik gerningsmændene til at flygte, men en af de formodede gerningsmænd faldt under flugten, brækkede anklen og blev anholdt af politiet. Også en anden mistænkt gerningsmand blev anholdt kort derfra. Nu vælger politiet at offentliggøre navn og billede på den tredje mand der mistænkes i sagen.
”Vi har opsøgt den mistænkte i det miljø, hvor han plejer at færdes, og vi har givet hans pårørende besked om at han skulle melde sig – men uden held. Derfor vælger vi nu at offentliggøre hans navn og billede, siger politikommissær Ole Nielsen.

Signalement

Morten Baldur Karrebæk Pust beskrives som 39 år, mand, dansk af udseende. Han er 193 cm høj, muskuløs og har kort mørkt hår. Han har et symbol tatoveret under venstre øje og har en større tatovering i grønt og rødt på halsen under hagepartiet.

Kender du til hans færden, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448

LÆS OGSÅ:  FOTO: Gerningsmand til umotiveret vold efterlyses

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)