Der er ikke noget galt med Mette Frederiksen


Hver uge tager 24NYT temperaturen på ytringsfriheden både i og udenfor Danmark. Medlemmer af Trykkefrihedsselskabets ledelse skriver på skift om aktuelle emner, hvor det frie ord er sat på prøve.


 

Som reaktion på Mette Frederiksens kønsaktivistiske udspil om nyfødtes ret til at skifte køn, skriver flere, at det rabler for minkenes overmand – undskyld overperson, og at hun ikke er rigtig rask. Det er imidlertid en fejlslutning. Mette og hendes røde venner ved udmærket, hvad de gør. Der er hverken tale om tilfældigheder eller pludselige indskydelser.
Woke-politikkens formål er at underminere kernefamilien, og det sker bl.a. ved at ophæve den traditionelle forståelse af mennesker som opdelt i to biologisk definerede køn. Kernefamilien med far, mor og børn er nemlig en hindring for det totalitære samfund, som er røde Mettes endemål. I den socialistiske mønsterstat må der ikke være noget over eller ved siden af regeringen – ingen traditionelle eller tilvante forestillinger om ret og rimelighed, ingen religion og ingen familiebånd. Mette har brug for et totalt atomiseret folk af mennesker, der ikke har andet end regeringen at holde sig til.
Sådan har det været i alle kendte totalitære stater – nazistiske, fascistiske, kommunistiske og maoistiske. Og LBGT+ politikken er Mette Frederiksens tydeligste skridt på totalitarismens vej.