Der er noget helt galt i Danmark!

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

En kvinde blev dømt skyldig i to mord tilbage i 2001. Livstid fik dobbeltmorderen. DVS at dobbeltmorderen i realiteten kan regne med prøveløsladelse efter 12 år! Men her går det helt galt. Fra 2013 får dobbeltmorderen gradvist lov til at afsone i eget hjem!

Debatindlæg af Eva Terndrup – Dansk Folkeparti, Langeland

I 2016 udsluses hun til eget hjem, altså afsoner udelukkende i eget hjem og uden fodlænke! Hvordan kan det lade sig gøre? Kvinden er betegnet som ’dødsensfarlig’. Så kommer alle de pladderhumanistiske kommentarer, at man kan få større tilknytning til samfundet og sine pårørende. Der skal føres tilsyn med den dømte hver 14. dag. Øh? Det sker så ikke, så den dødsensfarlige dobbeltmorder begår ny kriminalitet. Er hurtigt tilbage på sporet. Snyder svage mænd på stribe. ’Kriminalforsorgen har konstateret, at der er begået alvorlige fejl i sagsbehandlingen, og det tager vi selvsagt alvorligt.’ Hvad med de efterladte til ofrene?

De må føle sig totalt til grin. At en af landets farligste personer kan afsone resten af en livstidsdom i eget hjem uden fodlænke er jo helt grotesk. Hendes kriminelle løbebane burde resultere i en lukket celle resten af hendes levetid. Helt absurd at man kan afsone i eget hjem. Hvordan kan myndighederne ’glemme’ at føre opsyn? Hvordan kan kvinden komme i forbindelse med nye ofre og få en ny dom? Der skal strammes op på disse love og regler. Morddømte skal ikke færdes uden for fængselsmurene. Hvem tænker på de efterladte og på de døde?

LÆS OGSÅ:  Jyllands-Posten vildleder om "klimakrise"

Åbenbart ikke retssystemet. Glem alt om resocialisering af disse umennesker! Man skal ikke belønnes for at bedrage og myrde andre mennesker!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)